BerenandMom Arkadaslar merhaba, sleepy e geçmek istiyorum bebegim 7.800 8000 kilo civari 4 mu 4+ mi alsam bilemedim daha önceden kullanmistim kalıpları baya dardı ama kullanan var mı hangi beden onerirsiniz ?
cansuaydin BerenandMom aradaki fark esneklik farkı.. eğer külot alacaksan dört al derim.. ama normal alacaksan 4+ olabilir. Zaten çok fark yok
hunilimomm BerenandMom 4+ ideal olabilir 🌸 ben normalde Canbebe 6 numara kullanıyordum eşim sleppy 6 numara almış küçük gelmişti bi paket alıp deneyin derim
BerenandMom cansuaydin tesekkur ederim külot degil normal alicam ama 4+ olur mu sizce kucuk gelmez heralde prima 3 numara biraz bol geliyor yukari çektirerek sıkı bağlıyorum
mrstucii06 BerenandMom sleepynin kaliplari biraz dar gibi onu goz onunde bulunarak al canım birde ben kullandm pisman oldum kesinlikle külot bezi tavsiye etmem👎🏻
BerenandMom mrstucii06 kulot almayacağım da bende dar diye biliyorum yeni doğduğunda kullanmistim karar veremedim bedenine
Atikeemre14 BerenandMom 4 + al derım bızde 2 aydır kullanıyoruz bebeklerın kilosuna gore bakma bezler kucuk cısı cıkıyor yoksa benım kızım 16 aylık 5 + kullanıyorum kılosu 11 bucuk kılo anca oluyor mesela
BerenandMom Atikeemre14 tesekkur ederim oyle yapayim o zaman bende prima premuim kullaniyorum ama sabah kalktığında çamaşırına nem veriyor kokuyor
Munisee Bebeginizin gobek ve basen bolgrsinde daha cok kilosu var ise sleepy nin kaliplari dar oldugu icin 4+ yi terch etmenizi onerrm . Oyle deglse bile birsey kaybetmezsnz cok buyuk olma yarim beden farkediyor
Adalina20 Merhaba benm kızımda 1 yaşına yeni girdi 8 kilo doğduğından beri sleepy kullanıyorz şu an 4+ kullanıyoruz belden iyi ama iç bariyer lastıkleri ksıklarına ve bacaklarına iz yapıyor lastık izi o yuzden ben 5 numara almayı duşnuyorum.
BerenandMom Adalina20 benimde 10 aylik olucak birkac gun sonra, oyleyse anca olur bacaklari sıktığında kullanılmıyor
okkeseymen31 BerenandMom benim bebeğim 5 aylık 9 kilo ben 5e geçtim çünkü dar hiçbirşey kullanılmamalı bebeğe bide basıyor dar olunca
BerenandMom okkeseymen31 8 kiloda sıkar mi sizce benim bebegim 9.5 aylik minyon bacak göbek cok fazla sis değil, ufak paket bulamadim 130lu alicam o yzuden emin olmak istedim boşa almayayim