annediyeabartmayin Merhabalar oğlumun sol ayağında yamukluk farkettik hangi bölüme götürmem gerekiyor yardımcı olur musunuz
Ezgi_saymaz annediyeabartmayin 6 aydan büyükse ortopediye götürmelisiniz. Kalça filmi çekilecektir büyük ihtimalle. Kalça ultrasonu çektirmişmiydiniz
annediyeabartmayin Covid den dolayı sürekli hastaneye gitmek istemiyoruz devlet hastanesime gideceğix eğer doğrı bölüme gitmezsek tekrsr randevu almamızı isteyecekler baya uzuyor süre
Woody annediyeabartmayin Aynı güne hem çocuk doktorundan hem cerrahiden randevu alın. Gitmişken ikisinde görsün benve. Hem vakit kaybı olmaz
Egeliler annediyeabartmayin ortopediye götürün onlar ilgileniyor, araştırın çocuk ortopedist var mı diye yoksa normal polikliniye gidin
annediyeabartmayin Ezgi_saymaz 10 aylıkevey çektirmiştik bir sorun yoktu. Çocuk ortapedi bölümğne mi yoksa ortapediye mi mhrsden bakıyorun çovuk ortopedi göremedim
Ezgi_saymaz annediyeabartmayin kalçaya bacağa ortopedi bakıyor ya ondan söyledim. Ben çocuk doktoruna bunun gibi birşey sorduğumda ortopediye yönlendirmişti beni. Bulunduğum ilde çocuk cerrahisi yok belki ondandır bilmiyorum
elifiii annediyeabartmayin çocuk doktoru ve çocuk ortopedistine götürmelisiniz. D vitaminini düzenli kullanın , hergün güneşe 15 dk tutun kol ve bacaklarını ( balkonunuzda) geçmiş olsun çözümü olan birşeydir inşaallah.
Fitifiti annediyeabartmayin Ortopediye gitmelisiniz tabi ki. Umarım önemli bir durum değildir,geçmiş olsun.
Annis-ogul annediyeabartmayin ortopedi cnm.bnm doğumdan da doktorum hafif bi yamuldu olduğunu fark etmiş. Hmn odaya geçer geçmez ortopedi doktoru gelip görüş. Xok sukur anne karnındaki sekli mis sonra zamanla gecer dedi.cok sukur 5 aylik olduk gecti .bi kac kez kontrole de goturduk