elfklhn 1 1.5 aylik olan bebekler. Geceleri sabahları uykularunuz nasıl. Hala 2 saatte bir mi emiyorlar. Biz hem emiyoruz hem mama alıyoruz ama bazen uyanmasi 4 saati buluyor uyandirmam gerekiyor muuu
Hilalsaf elfklhn evet benim bebeğinde 3 saatte bir kalkıyor gece gündüz bı sıkıntımız yok 😂 uyandirmana hiç gerek yok karnı aç olduğunda kendi uyanır zaten canın sıkılmasın yani
Ezgicetiinn elfklhn hic sen kaldirma o aciktigi zaman ortaligi inletecektir zaten tatlim , kendisi belli eder 😊
damlahira elfklhn hayır canım o ilk 15 gün sarılıktan dolayı uyandırın diyorlar artık kendisi acıktığında uyanır zaten merak etme meme kadar uykuda önemli bence uyandırmayın
elfklhn Evet dogru diyorsunuz ama 3 saatte bir mama veriyorum ilk ayda kilo alimimiz al olduğu icin mamaya başladık sutum yeterli gelmiyor . 3 saatten baEn daha uzun uyuyor uyandirsammi yoksa hic dokunmasammi bilemiyorum zaten acikinca deliriyor 😁
Fethiiye elfklhn bende meme mama verenlerdenim cunku sutum yetmiyor ge saatlerce memede kalmak istiyor 🙄 geceleri uzun uyudugunda uyandirmiyorum bende uyuyorum hatta o beni uyandiriyor acıkınca bende dinlenmiş oluyorum
elfklhn Fethiiye bende oyle geceleri zateb acikinca kalkiyor sabahları da mudahele etsemmi bilemiyirum az kalsın istemiyorum kilo alimiizda az cunku