Acemi_ogretmen_annee Merhaba hanımlar , Burun tıkanıklığı beraberinde gögüs hırıltısınıda getirdi burnunu serum suyuyla açmama rağmen tıkalı gibi ses çıkarıyor ve hırıltı da eşlik ediyor. Öksürük , ateş yok. Önlem alınmazsa onlarda olabilir. Evde birkaç doğal yöntem denedim rahatlaması için 🎈Sıcak buhar uygulaması 🎈Gögüse ılık soğan kompreksi 🎈Yaka damlası (coldmix) 🎈Odayı nemlendirme 🎈Serum suyu ve aspiratör ikilisi Bunların haricinde evde uyguladığınız doğal yöntemler varsa bilmek isterim? Sevgiler 💐
ozgeya Acemi_ogretmen_annee bugün bizde de aynısı var,ne yaptıysam faydası olmadı,ben de bekleyeyim belki güzel fikirler çıkar 😔
miliaris Acemi_ogretmen_annee gögus hiriltisi var ise hemen doktora gitmenizi oneririm, 2. Kere bronsiolit tanisi aldik bahsettiginiz bulgular ile..gec kalinca hastanede tedavi ediliyor ne yazik ki 😔cok gecmis olsun..
mehtapimat Acemi_ogretmen_annee mendil, ince havlu, tülbent vs. bu tarz temiz kumasi birazcik isitip bebeginizin gögsüne ve sirtina koyun rahatlacaktir, cok gecmis olsun ☺️
MomTubamom Acemi_ogretmen_annee ben hırıltı için götürdüm dr ciğerleri temiz dedi burnu kuruyodur kurulukda hırıltı yapar burnuna sürekli serum fizyolojik uygula dedi yapıyorum ama hırıltı bi oluyo bi gidiyo anlamıyorum dr a gittiğimde hırıltının olmadığı ana denk geldi
Acemi_ogretmen_annee miliaris 2 gündür böyle bir 2 gün daha devam eder ise doktora gideceğiz önceliğim evde ilaçsız doğal yöntemler 8 aydır calpol dahi vermediğim bebeğimi hastaneye sokmak istemiyorum ☹️Umarım gerek kalmaz teşekkür ederim ❣️
Acemi_ogretmen_annee Maddeye eklemeyi unuttuğum Milli 🎈 soğan bölüp karanfil saplama yöntemi de denenmektedir ☺️
Acemi_ogretmen_annee mehtapimat onu da yapıyorum soğanla yaptım daha etkili oldu bakalım yarına nasıl uyanacağız 🤗 Teşekkür ederim öneriniz için
Acemi_ogretmen_annee MomTubamom burun kurumaması için odanıza buz küpleri peteğin üzerine koyun plastik içi kendiliğinden su dolu olanlardan ben önlem için almıştım başımıza böyle bişey geldi hissetmişim gibi 🙈 geçmiş olsun sizede❣️
Sdfayaz Acemi_ogretmen_annee biz geçen hafta atlattık ventolin ve cortair buhar ile verdik ama doktorun verdiği tedavi düzenli olarak verince hemen iyileşti çok şükür
Acemi_ogretmen_annee MomTubamom peteğe de olabilir tabak koyarak altına odaya da direk koyabilirsiniz. Plastik buz küpleriniz yoksa su dolu bardak da koyabilirsiniz petek üzerine veya ıslak havlu
MeltemErgn Acemi_ogretmen_annee bence direk doktora gitmelisiniz bizim azıcık hırıltı vardı bronşit başlangıcı dedı 10gün hava verdık cok zor atlattı.söyledıklerınız geçici rahatlatıcı seyler .ihmal etmeyın hastaneye gidin gecmıs olsun