Gizeminannesi_04 Kızlar su veya nişan gelmedi ama çok karın ağrım var adet agrısı gibi? Veya üşütme agrısı gibi sancılı sizce bu Doğum belirtisi mi? Yani su ve nişan gelmeden Doğum oluyor mu? Hiç bir şey bilmiyorum napcam
Gulsah0408 Gizeminannesi_04 olabiliyor ben de karın ağrısı başladı bekledim baya evde daha sonra Nisan geldi gittim 3 cm açıklık öğlen hastaneye yattım akşam 6 kızım dogdu
Ozgebrar2019 Gizeminannesi_04 Sancılarınız başlamış olabilir. Aralıklarını takip edin. Bi süre sonra sancılar düzenli şekilde devam ediyorsa doktora gidin. Su veya nişan gelmeden de doğum başlayabilir
Meryemyusra Gizeminannesi_04 illa su ve nişan gelmesine gerek yok canım doğum ansızın belirtisiz de gelebilir ancak doğum sancısı sadece karına vurmaz belden karına vurması gerek.Eğer ki yorgunsanız yalancı sancı denilen sancı da olabilir.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😌🌸
Gizeminannesi_04 Meryemyusra ay bilmiyorum ki adet ağrısı gibi belim agrımıyor karnım tam göğsümün altı
Cnngn Gizeminannesi_04 canım Nisan dediğin küçük kanlı mukuslu bişey zaten belki tuvaletteyken geldi görmedin bnmde öyle ağrım vardı o gece doğurdum
Dgndrmz Gizeminannesi_04 sancı olabilir canım kasılma gibi oluyo benim suyunda gelmedi nişanda gelmemişti zaman zaman öyle kasılmalarım olurdu nts de 4 cm açılma çıkmıstı. Ama canım şiddetli değilse benden sana tavsiye ağrıların artana kadar evde hareket yap otur kalk merdiven çıkma hareketi falan yap hastanede beklemesi çok sıkıntı oluyo
Berininannesi07 Gizeminannesi_04 benim de adet sancısı gibi ağrım oldu sonra nişan kanaması geldi ama suyum gelmedi nişan kanamasından 3 gün sonra doğum yaptım
hunilimomm Gizeminannesi_04 evet canım su veya nisan gelmeden de doğum başlar önemli olan sancı sıklığı kaç dk bir geliyor siddeti hep aynı mi yoksa git gide artıyor mu?
Gizeminannesi_04 hunilimomm böyle nefes almakta zorlanıyorum, karnım ağrıyor bilmiyorum ki oturunca da sıkışıyorum
hunilimomm Gizeminannesi_04 ayakta daha rahat hissediyormusum ben sancımı evde çektim oturmak zor oluyordu özellikle sancı girince
Fato55 Gizeminannesi_04 rabbim bir sancıda kurtarsın inşaAllah bende Suni sancı ile doğurdum bildiğim kadarı ile nişan gelmesi su boşalması sancı artışları bunlardan biri ile başlıyor doğum…