Aslanoglum Swımava yuzme havuzu mayosu boyun simiti ve siyah tertemiz doona bebek arabamı satıyorum ilgilenen olursa fotoğrafları yükleyebilirim
Woody Aslanoglum Havuz inanılmaz yararlı. Gaz sancılarına da çok iyi geliyor. Düşünen kaçırmasın Üstte kalsın konunuz
Aslanoglum Woody teşekkürler,ben de gazlı bi bebeğim oldugu icin aldım sadece bu nedenle,cok sukur suan 7aylık o sancılı dönem gecti o nedenle satıyorum
dln97 Aslanoglum aşkımsu aynı marka İnstagram hesabından sordum ben sıfırı 550 lira o da set halinde . Valla daha az desen ben alırdım cok dedin 😂
Aslanoglum Woody tüm vücut kaslarını geliştirdigi icin de oldukca faydalı,saglıkla büyüsün bebegınız🙏🏻🥰
Aslanoglum Aliasaf1920 bebek arabasını mayıs ayında aldım,hazıran 29da doğum yaptım toplam 7ay kullandım cok temiz,kutusu yenidoğan pedi ve araba örtüsü duruyor,2900 tl fiyatım
RoyBoy Aslanoglum bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın. Şişirme pompası ve havuzun hortumu da dahil oluyo mi?
Aslanoglum RoyBoy estagfurullah,ben tüm seti hersey dahıl(pompası mayosu havuzu ve boyunluk simitini) satıyorum
Aslanoglum dln97 internet sitesine girerseniz sadece havuzunun indirimli fiyatı 1000 tl,boyunluk simiti mayo seti 400tl.