Ayyuce101 Merhaba sevgili Anneler ben tüp bebekle hamile kaldım ve bebeğim ters olduğu için sezaryen oldum aranızda tüp bebek le hamile kalıp tekrar dan kendiliğinden hamile olan tatlı anneleriniz varmı acaba sizce hamile olma şansım varmı
yeymnmmm0 Ayyuce101 bi akrabamiz olmaz dediler çok uğraştılar tup bebek tuttu sonra doğal yolla bi bebeği daha oldu süpriz bi şekilde. Benimde tup bebek değil ama aşılama oldu doktor kendiliğinden zor demişti esimde de sıkıntı vardı 2. Ye hamile kalmışım haberim yokmuş.. yeter ki rabbim ol desin kupkuru dallardan rengarenk çiçekler açtirir o 🌸
Smhsvl Ayyuce101 benim amcamın kızı ilk bebekleri tüp bebekti 3 yıl sonra hamile kaldı kendiliğinden bir amcamın kızıda tüp bebek yaptırdı tutmadı sonra iki kere kendiliğinden hamile kaldı çok şükür birinin 2 diğerinin 3 tane çocuğu var
614408eoa Ben degilim ama coook var bacm en yakn arkadasm tüp bbekden sonra cocugu 1 yasnda iken sürprz bi sekilde hamile kaldı yani cok var insallah rabbim isteyene nasp eder aratmadan verir
Ayyuce101 yeymnmmm0 herşeyin hayırlısı benim bir sıkıntım yoktu eşiminde ama biz ne yaptık olmayınca tüp bebek yapmaya karar verdik ilk denemeyle oldu doktorlar sıkıntı yok dediler de olma ihtimali çok yüksek dedi insan genede sıkıntı yapıyor ilan 😊