Gamzedogru05 Merhabalar bebeğim 3 ay 18 günlük sağ kulağı yatarken sürekli bükülüyor normalde de biraz kepçe gibi nasıl düzelir bant kullansam faydası olur mu
Misseli Gamzedogru05 Malesef bizimki 4. Aya kadar yapışıktı kulak gözükmüyordu 5. Ayda hafif kıvrılmayla başladı düzelltim bandana sapka vs herşeyi yaptım 6. Aydayız inanılmaz açıldı ameliyatsız çok zor. İlk 1 ay kalıp takılıyormş oda bilmiyorum etkili mi zaten geçmiş
Krsmngl Gamzedogru05 ayy aynı dert bende de var hep sol tarafa yattıpı için o kulağı içe büküldü şişik bi tuhaf. Elimle masaj yapıyorum her gün 🤦♀️😅 5 aylığız şimdi sağ tarafada yatmaya başladı biraz daha iyi gibi ama umarım düzelir ya
Bgmbgmbgm Gamzedogru05 doktor kepçe olacağı varsa silikonla da yapıştırsanız o kulağı düzeltemezsiniz demişti😅 yani bant şapka vs. İşe yaramıyor hiç biri. Olcağı varsa oluyor.
Gamzedogru05 Misseli hayır Bebekler için özel kulak için bant kepçe Bulak düzeltmek için yazarsanız gogle çıkıyor
Rubab_Mommy Gamzedogru05 Bant daha sıkı tuttugu icin daha cabuk etkisi olur.Duymamiştim kulak bandini
Misseli Gamzedogru05 Onu biliyorum etkisi olmadı bize 250 tl çöpe gitti ben bayan saç bandını kastetti diye düşünüp yazdım.
Gamzedogru05 Misseli annem aşırı belli değil kulağı diyor ama insan takıyor saç bandı daha mı faydalı acaba
Misseli Gamzedogru05 Hiç bir şey değil inanın kulak kepçeyse öyle kalıyor bende ameliyat olmuş biriyim neticede 😂 kızımda rahatsız olursa oda olur ileride takmıyorum
Purely Bgmbgmbgm hahaha çok güldüm buna. 🤣🤣 benim kocamda hafif kepçe herşeyi ceksın bu bana benzemesin derdi ta gitti kulaklar benzedi 🤣🤣 bende arada oğlumu kepçemm diye seviyorum çok kızıyor bana 🤣
Full Gamzedogru05 bende cok takmistim kulagina. Kivriliyordu yatinca bant falan denedim ise yaramadi. Buyudukce kendisi duzeldi