kitapkokusu_ Bebeğim çok yabani kimseye gitmiyor kimsede durmuyor anneme babama bile gitmiyor tek basıma bakıyorum kimseyi görmediği için mi suan 11 aylık konusmaya anlamaya baslayınca düzelir aynı sorunu yasayan var mı lütfen yardımcı olun çok üzülüyorum
Sevdasahinn kitapkokusu_ Sanırım benimkide aynısı olacak böyle olsun istemiyorum ama benimde yanımda kimse yok şuan 6 aylık ama ileride böyle olacak diye korkuyorum bende .Ama düzelir diye tahmin ediyorum yavaş yavaş alışacak sonuçta anne ve babadan başka kimseyi görmüyorlar uzun süredir .Umarim benimde böyle Olmaz yoksa dediğiniz gibi çok zorrr
Zeynepnazinannesi kitapkokusu_ 2 Yaşında ve aynı artık kayınvalidemler bile diylr yaban dikeni gerçekten kendini sevdirmiyor hele biri öpecek hemen gider siler
Demetbulut kitapkokusu_ bu pandemi cocukları mahvetti kimseyı gormeden buyuyorlar hepimiz a sosyal olduk
BEYZANUR2020 kitapkokusu_ etiketledigim kişinin de çocuğu 11 aylık ve sadece kendisinde duruyor hiç kimseye babasına bile gitmiyor görürse yazar diye etiketledim canım ama daha görmemiş Allah yardımcınız olsun zor o şekilde insan lavaboya bile gidemez
kitapkokusu_ BEYZANUR2020 evet çok zor arkamdan ağlıyordu baska odaya gidince biraz biraz ağlamamya basladı ama hala kimseye gitmiyor
kitapkokusu_ Demetbulut gerçekten çok zor bi durum ve üzücü yabancılara gitmesin tamam ama bzimkilere gitmiyor
tosbigim11 kitapkokusu_ ah bacım 🙄 bnm oğlum da öyle gitmiyor kimseye hep bu pandemi yüzünden bnce evde kaldık çocuklar kimseyi görmedi ondan oldu diye düşünüyorum 😊 üstelik benim oğlum babamdan korkuyor ağlıyor 🥴 yine anneme gidiyor zaten şu milletin dili varya kaynanam diyor ki çok çok afedersin anasına geri girecek diyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ iki hafta sonra yaşına girecek ama hâlen böyle umarım düzelir 🤲