Goki Merhabalar, ocean 400 ıu kaç aylıkken kullanmaya başladınız? Kutusunda 4-10 yaş grubu çocuklar için yazıyor benim bebeğim 1 aylık asm nin verdiği D vitaminini kullanmak istemediğim için aldım ancak emin olamadım kullanlar yardımcı olabilir mi? 400 ıu 1 aylık bebek için kullanabilir miyim?
Keziban Goki evet canım kullanabilirsin. O yaş sınırı prosedür gereği yazılıyo. Ben de kızıma ikinci ayından beri kullanıyorum.
[silindi] Goki Ben 15 günlükken falan basladm kullanmaya günde 3 damla veriyorum 1 puf da aynı şeye denk geliyormuş doktorum bu kadar kullan ddi siz de doktorunuza danışın derim 🙂
NurcanDemiray Goki içinde kansorejen ve zararlı katlı olmayan 4 marka var hemen yazayım size bakıp onalrı kullanın lütfen bende kullanmadm asm nin verdiğini
Milakizim DeryaDerin https://www.eczane.com.tr/ocean-vitamin-d3-400-iu-20-ml-sprey yani eczanede var bişi
NurcanDemiray Goki deca tabs wellcare oceon pur devita sizin dediğiniz de var yani içinde kullanabilirsiniz
NurcanDemiray Goki bu arada ben deca taba kullanıyorum 53 tl falan dördünün fiyatına da bakıp uygun olanı alabilirsiniz hatta internetten bile getirtebilirsiniz arkadaşım öyle yaptı
Aybk Goki ilaç olmadıgı ve takviye edici oldugu için 4 yaş sınırı var diye biliyorum o yüzden öyle yazmak zorundalar yasal olarak
MomTubamom DeryaDerin eczacılarda bi tuhaf olmuş rota aşısı 2 gün önce yanında çalıştırdığı kıza sordum 155 dedi gittim adam 192 lira dedihiç bişey diyemedim yiyecek töröründwn sonra bide ilaçlara başladılar