E_Nasiba Merhaba guzel anneler. Vitaminli çorbalar,gıda tarifleri yazarmısınız bana rica etsem? Neleri tavsiye edersiniz.?
Kuzey03 E_Nasiba yarım havuç yarım kabak 2 çiçek brokoli küçük patates 1 çay kaşığı zeytinyag sebzeler suda veya buharda pişiyor daha snra blenderden geçip zeytinyagı ekleyebilirsnz. 7 aydam büyükse ilikli kemik suyu ekleyebilirsnz
YasemiNYagmur1 E_Nasiba yarım havuç yarım tatlı patatesi haşlıyorum buharda. Ayrı tencerede 1 kaşık da pirinç haşlıyorum sonra onları karıştırıyorum biraz sıcak suda. Püre yapıyorum blendrla 1 çay kaşığı da zeytinyağı ekliyorum
Aselinannesii6 E_Nasiba ben o an evde hngi sebze varsa onla yapıyprum bebeğim 10 aylk tabi en son yaptığımı yazıyım 😇 2 çiçek brokoli 1 ince dal pırasa yarım çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek bi tane minik havuç 2 yemek kaşığı bulgur 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tereyağ hepsini suda haşlayıp blendır dan bızzttt oleu bitti 🤷🏻♀️🥳🥳
Melek36 E_Nasiba instagramda arzusbebe yi takip et. Pişman olmazsın. Başka hiçbir yerde tarif aramazsın👍🏻
Mom87 serebro merhabalar detay verir misiniz terbiyeyle ilgili ne kadarlık bebeğiniz benim kızım 2.5 yaşında
Tubafadime E_Nasiba 1 kabak 1 havuc 1 tane pırasa 1 tane patates birazcık ıspanak biraz yağ bir dış sarımsak bunları minik minik soruyorum sonra düdüklüde 20 dk pisiriyorum blenderdan geciriyorum cok lezzetli oluyor. Benim kızım ıspanak yemediği için ondanda ekliyorum
serebro Mom87 yoğurt un ve yumurta sarısı ekliyorum bebegim 9 aylık olduğu için beyazını eklemiyorum ben
Tubafadime Mom87 ekmek koyuyorum tabi canim ben ogün yapiyorum ekmek koyduğum zaman ama denemelisin cok lezzetli oluyor.
Bgmbgmbgm E_Nasiba brokoli, ıspanak, patates, havuç, kereviz sapı, sarımsak, soğan haşlayıp blenderdan geçiriyorum. Kemik suyu ve zeytinyağı ekliyorum👍🏻