Osmnn_457 Kızlar en iyi saç dökülmeye karşı şampuanı kullanıyorum saçım aşırı çok dökülüyor bu süreç ne zaman biter ve yendien saç çıkıyormu
KubEsUm Osmnn_457 bende aynı dertten muzdaribim. Oluk oluk her duştan sonra yetmiyormuş gibi gün için dede aşarı dökülüyor. Üstüne örüyorum yine dökülüyor 😳 napıcağımı bilmiyorum kel kalıcam resmen ramak kaldı
Sibel22 Osmnn_457 dört aydır dökülüyor böyle dökülme görmedim ben.. Ne yaptıysam olmadı birde tiroid baktırcam bi o kaldı
Ef24 Osmnn_457 2-6 ay arası dökülme oluyormuş ama kalıcı değil yenileri çıkıyormuş. Benim de aşırı dökülüyor önlerimde açılmalar başladı.Saçlarım çok gürdür annemin de öyle. Telaşlanma yenileri çıkıyor eğer kalıcı olsaydı şu an kel olmam gerekirdi ama ne kadar gür görüyorsun dedi. 6 ayın dolmasını bekliyorum keza toplu olduğu halde dökülmesinden yerlerde saç görmekten bıktım artık 🥺
leylasnsy Kızlar tövbe tövbe sanki kansermişim gibi yığın yığın saçım dökülüyor. Duşta olsun normalde olsun. Taramaya korkuyorum artık. Oğlum 3 aylıkken dökülmeye başladı 😐 4 ay 20 günlüğüz halada dökülüyor. Yanlar kelleşti 🙄😅 ne zaman biter ki 😏
Sibel22 leylasnsy benimde aynı hatta dökülenleri resim bişe çektim ama yükleyemedim burayada benim dörtte başladı sekizinci aydayız hala devam
Sibel22 Osmnn_457 bilmiyorum canım fakat biraz daha böyle devam ederse bende saç kalmicak heralde burda bu saç konularını görünce tekte değilim diyorum acaba doğumdan sonra herkesinmi oluyo. Bir arkadaşımında nasıl gürleşti