ErenimBalOglum Kızlar 12 ay 15 günlük oğlum var hiç bir şekilde yumurta yemiyor yediremiyorum ne yağda pişmiş ne haşlanmış ağzına veriyorum çıkarıyor eline veriyorum almıyor ne yapabilirim başka zorlamamaya çalışıyorum ama yemiyor babası sürekli patates kızartma yiyor oğlu da aynı patatesi veriyorum eline yiyor yumurta yemiyor çocuk😏😏
Tuba ErenimBalOglum Benim oğlum da öyleydi ve bir yumurtanın içine bi tatlı kaşığı tarhana, bi tatlı kaşığı labne, biraz dereotu, tuz, bi kaç zeytin ve domates ekleyip çırptım öyle omlet gibi pişirdim o gün bu gün yumurtayı sever oldu🙏🏼
Hulya12 ErenimBalOglum cici bebe ile haslanmıs yumurtayı su ile harmanlayıp denediz mi ? İcine ceviz hurma pekmez de ekleyebilirsiniz hem sonrasında
Emine_1245 Canım ben bir yumurta ile meyveli omlet yapıyorum mesela muz ile öyle yediriyorum tatlı oluyor diye seviyor yiyor. Birde yine ev-de hangi meyve varsa muz armut portakal hurma vs onunla bir yumurta un yoğurt çırpip krep yapıyorum o şekilde de yumurtasını yemiş oluyor.
ErenimBalOglum Emine_1245 krep te denedim yediremedim sadece süt burger yapmıştım onu yedirebildim o da çok az iştahsız değil aslında eline ne versem yiyor yumurta hariç😏 meyveli bende deneyeyim çok teşekkür ederim cvp için😘😘