Mombaby123 Kızlar selam 2 ay 11 günlügüz mart da memlekete gidicem 4. Ayda asi var mı varsada ateş yapar mi ?
Aesbyram Mombaby123 Var canım 3 gün önce yaptırdım ateşi agrısı olmadı şükür kolay atlattık inşallah sizde de olmaz
Muhasebeciana Mombaby123 4.cu ay asilari 2.ci aydaki asilarin devami canim 2 bacaktan yapiyorlar sadece 2.ci ay asisinda bebeginde ates vs olmadiysa olmaz Allahin izniyle benim kizimda hic bi yan etki yapmadi cok sukur 2 gun omce oldu hatta
Mombaby123 Aesbyram inş olmaz memlekete gidicem gün sayıyorum belki yaptırıp öyle giderm çok beklemeyen dedim yada orda ni yapayım ateş huysuzluk yapmiyosa beklemesem mi karar veremedm
Glsmc Mombaby123 biz yola çıkmadan bir gün önce yaptırdık Doger aşıları cok rahattı ama bunda atesi bir anda fırladı bayağı zorladı kızımı. Ya gittiğinizde yaptırın. Yada yola cikmadan en az 3-4gun once yaptırın.
D1234 Mombaby123 bende yeni yaptırdım gece ateşi oldu ve cok huysuz Du 4 gun yemedıgı oldu sonra cok şükür düzeldi her bebek farklı tabı
Muhasebeciana Mombaby123 anladim canim busefer olmayabilir belki ya sonucta ozaman daha cok ufskti simdi biraz daha buyuduleer