Elif115 Bizde 4 16 günlüğuz gece uykularimiz azaldı yabancılarinin kucağında durmuyor sürekli ağlıyor başkası alınca altını değiştirirken evin içinde dolanıyoruz durduğu yerde durmuyor sürekli bı ileri gitme çabaları 😊
Haticeakan Sblylmz aynen ya bu iki gün öncesne kadar 2-3saat uyanmadığı olurdu gece artık saat başı uyanıyor 🙁
Haticeakan Gonul_celen bende bana alışsın çok istiyorum başkasına gidince bakmıyor bana😣 küçük olduğu için mi huyu mu bilmiyorum
Gonul_celen Haticeakan bnce öylesi daha iyi İnan’ın anneme kardeşime kayınvalideme bile gitmiyor sonra alışıyor fark etmiyor ama başta bazen babasına bile dudak büzüyor akşam eve geldiği zman gözümün içine bakıyor beni al der gibi
Haticeakan Gonul_celen başkasına gidince seni tanımaması da kötü ya😟 kimseye yabancılık çekmesin en çok istediğim şey ama sadece acıktığı için gelen çocuk apayrı😏
Mom981 Haticeakan benimki de öyle hep bi çığlık hep bi aaa eeee uuuu gibi sesler . Benimki 3 ay 20 günlük şuan ve 2. Ay aşısı ateş yapmıştı baya. 4. Aydan çok korkuyorum o yüzden 🙄
Muhammedalim Tgcmnrsyn 6 kilo bizimki asırı iştahsız ne mama ne meme yiyor. Huysuzlastı iyice aglıyor hep napcagımı sasırdım 😒
Tgcmnrsyn Muhammedalim tam olarak kaç ay kaç günlük al bendende o kadar artık bunaldım kendimi çok değersiz hissediyorum
Muhammedalim Tgcmnrsyn sormayın valla bende öyle, 3 ay 26 günlük benimki sizin? O açken bende yiyemiyorum sütümde azaldı humana stell tea aldım bugün 🙁
Muhammedalim Tgcmnrsyn saglık ocagına götürdüm bugün aile hekimi emzigi ve biberonu at dedi bana ama beslenmeyle alakalı bizim sorun biberonu da tutmuyor iştah yok cocukta
Tgcmnrsyn Muhammedalim birimde 4ay 4 günlük bende kullanıyorum stiil tea ama stresten artırmadı Beninmkini inşallah faydası olur size zaten emmedikten sonra azalıyo