151120 Kuzum 2 ay on günlük uykusundan uyanırken hıçkıra hıçkıra ağlıyor gözleri kapalı olduğu halde bağırıyor böyle planlar var mı nazım çözğm bulabilirim o ağladıkça içim paylaşıyoruz
Lisa3349 151120 Benim bebgimde ayni iki gozu cesme oluyor kizariyor aglamaktan uykudan uyaninca zaten norml hayattada ayni mama yerken bile agliyor zar zor yediriyorum mamayi arada 2 ay 12 gunlugu
Zuhal1414 151120 gaz damlası kullanmıyorsanız başlayın aynı şeyi 1 hafta yaşadık gaz damlasına başladım Allah’a binlerce kez şükür geçti
Zuhal1414 151120 doktor a gittik hiç bişeyi yok dedi kendim araştırdım buldum ve çok faydasını gördüm umarım size de yarar
Dmtsnrr 6 aylıgız 1 aydır bizde öyleyiz diş diyoruz ama bakalım. Biz gene de enfeksiyondan şüphelendik idrar testi yaptırdık çıkmadı birşey sizde idrar testi yaptırın içiniz rahat olsun
151120 Dmtsnrr diş için çok küçük enfeksiyon olsa başka şekilde gösterirdi muhakkak kendini ishal ateş vs hiç bir şey yok şükür kaka yapımı da ideal kehribar kolye aldım umarım faydasını görürüm
151120 Zuhal1414 hangi gaz damlası biz zinco kullandık işe yaramadı ben ger bıraktım zaten işe yaramıyor diye
sseeddeef benin kızımda gündüz uykularından aglayarak uyanıyor.aç diye emziriyorum biraz emip ağlamaya devam ediyor gaz diye gaz çıkarmaya çalışıyorum gazda olmuyor genelde ama sanırım uykuya tam dalıp uykusunu alamadığı için öyle oluyor anlayamıyorum.
151120 Zuhal1414 zinco doğal dedi kullandık hiç bir faydasını görmedim açıkçası üç aydan sonra geçer diyorlar bu gaz için tek umudum üç ayın dolması 😅
Zuhal1414 151120 hepsi bitkisel ben araştırdım valla hergün o şekilde ağlamasına gönlüm razı gelmedi eğer şiddetliyse dene bence