Pinareslem Hanımlar ev de bir şeyler yapıp para kazanmak istiyorum neler yapabilirim var mı bi fikri olan ?
Gursazme Pinareslem bende cok istiyorumda ewde kendi parami kazanmak gecen instgramdan bi sayfaya yazdim orgu sayfasi bende orgu oruyorum ben oruyum siz satin diye cewap werdi umitlendim suan yogunluk yok dedi olursa ararim dedi uzuldum😥😥😥
CatBoy sarilokumumm komisyonlu satış veren sayfalar Instagram da arama yerine komisyonlu satış yazdığınızda çıkıyor ordaki sayfalardan komisyonlu satış isteyebilirsiniz. Bunun için Instagram da yeni bir butik sayfası açıp takipçi kazanmanız gerekiyor. O sayfadan ürün görsellerini alıp paylaşıyorsunuz sattığınız ürün başına 10-20 TL komisyon alıyorsunuz. Ürünleri sizin adınıza komisyon veren sayfa kargo yapıyor.
Minazelis Yemek yapıp satanlar var bende bir uğraş istiyorum aslında evde ama nerden başlanır bilemiyorum
CanselK CatBoy merhaba hangi siteden aldınız ? Bende uzun zamandır bakıyorum ama güvenemediğim için yanaşmadım pek fazla. Ödemeler nasıl oluyor
elminako Bende bir dönem makrome yaptım seveni çok bende yapmayı seviyorum ama kargo git gel insanları memnun et çok zorlandım :) şimdi doğal ürünler satarak prim kazanıyorum
CatBoy CanselK isim veremiyorum yasak olduğu için Instagram arama yerine komisyonlu satış yazdığınızda çıkıyor sayfaları inceleyin takipçi, beğeni sayıları ve müşteri memnuniyetlerine bakın. Çalıştığım sayfa ayın 15_20 si arası havale yapıyor hesabıma