Elifin-annesi Kizlar emin evinden ev almayi duşunuyoruz daha once ordan ev alan var mi? guvenilir mi tavsiye edermisiniz?
Minnaktosbik Elifin-annesi çevremde çok alan oldu bı sıkıntı görmedim ama ödemeleri yüksek biraz fuzulevim ödemeleri biraz daha düşük daha kolaylık sağlıyorlar oradan da bir akrabamız aldı bı sıkıntı yaşamadı
Eddaliko Elifin-annesi Arkadasım aldı gayet memnun kaldılar😊Ama benim eşim asla ikna olmuyor battık diyip kapatıp gitseler hiçbirşey talep edemeyiz diyor🤷🏼♀️😒
Halimemeva Elifin-annesi bizde çok araştırdık canım ama cesaret edemedik şans olmaz bizde bi sıkıntı çıkar diye 🤦♀️Ama eşimin arkadaşı araba almıştı yorumları okuyacagım belki alıp memnun olan çok vardır tekrar düşünürüz biz de☺️
efiles Bebegimm42 gerçekten tavsiye ediyor musunuz ya :( internette çok kötü yorumlar var senelerdir niyetindeyim ama asla cesaret edemiyorum :(
Bebegimm42 efiles yok cnm ben aldım biz gireli 8 sene oldu ve 4 sene sonra kura ile çıktı kredi çekeceğine buna girersin
efiles Bebegimm42 ayy o 4 senede benim içim.icimi yer ki :( ev yok para onlarda falan.. yok yok ben kredilerin düşmesini bekleyeyim..
Kavinsmom Kardeşim aldı faizler yüksekken mantıklı ama faiz oranı 0.99 ve altı olduğunda nerede ise banka kredisi ile aynı oluyor ama kredi çıkmaz derseniz düşünmeden alın ben peşinatı tutturursam alacağım
Bebegimm42 Halimemeva cnm valla 8 dene oldu ya zaman sadece giriş ücreti verdik peşinat veremedik 8 bin
Bebegimm42 Halimemeva biz kurali sisteme girdik o yüzden geç çıktı en fazla 4 sene sonra kesin çıkacak dediler 4 Senede çıktı