35-yes Kızlar bebeğim kabız oldu neler iyi gelir kızım8.5 aylık ek gıda nasıl vere bilirim kabızlıkta neler yaptınız yardımcı olurmusunuz
Sucukluyumurtaa 35-yes ben kayısı kurusu ve elma kurusu verıyorym. Elmayı normalde tüketiyor tabi. Eğer baya baya kabızsa kayısının suyunu içiriyorum. Yemeklerıne Zeytinyağ katın mutlaka. Vee bol su .. Birde irmik vs vermeyın bir süre
Elifsmotherr 35-yes Kuru incir Gün kurusu Yulaf unu Armut Armut hariç diğerleri 1 fincan su ile pişir. Blend. Yap, soğuduktan sonra armut rendesini karıştır yedir cnm en gec 3 saate parçalarından akar 😀😅🙂
Yeliz1905 35-yes kuruerik ve cennethurması karıstırp verınce çok işe yarıyor bizde malsef sürekli kabızlık var bunu yedırıyroum gun içinde yapıyor bide aç karnına yag yada aç karnına bi kaşık kayısı puresj arkasından su
35-yes Sucukluyumurtaa anladım ve kayısı bende kaynattım ama kayısı suyunu içmedi nasıl yapabilirim fikriniz var mi??
35-yes Elifsmotherr anladım bizde kakasını çıkartqmayınca doktora gittik iyiliğe gidmişiz sizin tarifinde not edeyim
35-yes 2cocukluanne222 benim kızın kanı yüksek çıktı doktora bu gün götürdüğümüzde çok katı beslediyseniz olabilir dedi tabi bi gün gelin bi muamele edilsin iyice dedi
DuruveSu 35-yes ben İçmeyince suluğuna koyup veriyorum canım anlayana kadar zaten bayağı içmiş oluyo :)
Sucukluyumurtaa 35-yes su yerine içiriyorum. Bazen içmek istemiyor ama zorla veriyorum. Birde suyuna kayısı atın oyle içsin suyunu.
Elifsmotherr 35-yes Bende doktora gittim ilaç verdi. İlaç vermedigim zamanlar bu muhallebiyi veriyorum.
35-yes Yeliz1905 dün zeytin yağı içirdim işe yatıyordu normalde yaramadı bugünde içirdim yaramadı ağladı sürekli olmıcak böyle dedik doktora gittik mecburen
Eymensmomm 35-yes lavman yaptık doktor gliserinli fitil vermişti tabi eczanelerde olmayınca onu verdiler azıcık sıkmak yeterli olmustu hemen rahatlamış tı ama baya sancılı bir durumdu 😢
35-yes Eymensmomm ay bizde yaptık ilk evde baktık olmadı ağlıyor avazı çaktığı kadar doktora gittik oda yaptı orda çok ağladı ağlaya ağla kakasını yaptı akşamda baya ağladı kakasını çıkartmak için artık çaresiz kaldım yazdım buraya
Leylau 35-yes tarif verenler olacaktır ben kitap önereyim ‘tuvalet iletişimi’ adında ince bir kitap bebeğin nasıl tutulması gerektiğine kadar yazıyor kabız Bebekler için yardımı olur🌸
35-yes Leylau ay teşekkür ederim internetten bakayım alayım poposu kıp kırmızı oldu belki ben ya kış yapıyorum dur
35-yes Elifsmotherr yok önceden kanına baktırdık kilo almıyor diye kanı yüksek çıkmıştı sonra aldırmadık kan
Eymensmomm 35-yes ah yavrum kıyamam 😢 bide makat çatlamıştı bizim zorlamaktan o yüzden ihmal edilmemesi gerekiyor canım