Merhaba güzel anneler oğlumun yoğun kusmaları var 6 aylıkken başladı şuan 14 aylık hala kusuyor süt alerjisi var kilo almıyor çoğu aylarda kilo alımı durdu bazı aylarda da çok alıyordu. 11 aylıkken fenalaştı 10.500 kilo çıktı ordan aklımda kalmış kilosu şuan 14 aylık hala aynı kilo almıyor zaten 6 aylıkken 9 aya kadar durmuştu kilosu daha sonra çok az aldı yine durdu 4 aydır almıyor yine demem o ki sürekli insanlar zayıf diyip duruyor moralim çok bozuluyor evet sağlığı olsun iyi olsun ve benim için en en önemlisi kusmasın yeter ama artık kendi annem dahi zayıf diyip durunca çok üzülüyorum sanki bakamıyorum çocuğuma bebekliği kiloluydu diye gözlerine zayıf geliyor evet zaten zayıfladı ama benim çocuğum zaten kusuyor sürekli nasıl kilo alsın kendileri görüyor buna rağmen söyledikleri zaman canım sıkılıyor. Güzel anneler bebeklerinize neler veriyorsunuz kilo alması için bizim süt alerjimiz var bu yüzden çok korkuyorum birşeyler verirken şunu yaptım bebeğime yaradı kilo aldı diyen anneler banada öneride bulunursanız çok sevinirim herkese hayırlı akşamlar dilerim şimdiden teşekkür ederim🙏