Emine51 Guzel anneler iyi akşamlar hepinize , bebeğim 4 aylık. Iltihapli sivilceleri var geçmek bilmeyen .iltihap sonse de kirmizi kirmizi kalıyor .ne yapmak lazım normal mi var mi benzer durumlar yaşayan
Rzgr Emine51 oglumda olmustu. Alerjikti. 9. Ayda test yaptirdim. Patates yesil fasulye ve tavuk alerjisi cikti. 23 aylik oldu. Ama tavuk verdigimde hala yuzunde sivilceler cikiyor. Oglumun yuzu 11. Ayda tamamen duzeldi.
Miraveben Emine51 benim bebeğimde öyleydi doğduktan sonra göz kapaklarında bile ucu sarı sivilceler çıkıyordu sağlık ocağında dedemiz madacasol yazdı iyi geldi baya
Emine51 @Rzgr Rzgr #9582183 Ins bizimki de gecer iz falan kalmıyor değil mi Alerjik bir durum mu bilmiyorum .İlk siralar iki aylıkken falan hemşire sutun yağlıdir ondan oluyordur demişti sordugumda o yüzden cok üstünde durmamistim. Bu ara takmaya başladım.kirmizi kirmizi görünce üzülüyorum.
Rzgr Emine51 yok hic iz kalmadi. Yeni dogan sivilceleri 3. Ayda geciyor genellikle en gec 4. Ayda. Bir doktora gosterin. Bende inanilmaz takmistim ve hissediyordum ters bir durum oldugunu cunku oglumun yuzu ergen yuzu gibiydi. Sivilceler ve uclari beyazdi sizinde soylediginiz gibi. Oglum 23 aylik hala emziriyorum banada sutun yaglidir demistiler ama suan hic sivilce yok iz de yok. Sadece bazen tavuk veriyorum tepkisini gormek icin o zaman sivilce cikiyor.
Sunabay Emine51 benimde bebeğimin şuan öyle 5 aylık çoğu şeyi yemiyorum bazen düzeliyor bazen tekrar oluyor devlete alerjiye randovu aldım goturcem insan üzülüyor bebeğinin yuzunu öyle görünce sizde bı doktora gösterin bence
Emine51 Rzgr Cok teşekkür ederim en kısa zamanda ben de bir çocuk doktoruna göstereyim öyleyse. İçime kurt düştü. Siyah nokta olmuştu bir yerde de minicik sonra o nokta bayagi büyüdü kendiliğinden cikti ama.ciktigi yer belli belirsiz bir iz de bıraktı. Ya bunlarda geçer mi .pürüzsüzlesir mi zamanla .kendim de olsa bu kadar takmam galiba .insan yavrusuna kiyamiyormus:(
Rzgr Emine51 siz doktora gosterin alerjik bir durum varsa doktor yonlendirir. Ayrica yuzu puruzsuz olacak merak etmeyin😊
Emine51 Sunabay Yaptirinca durumdan beni de haberdar ederseniz çok sevinirim yakin bir zamandaysa randevu