AzraninAnnesii 52 günlük bebegim biberonu kesinlikle almiyor artik.Bu durumu yasayip care bulan varmi
Mommysharkdoodoodoodoo AzraninAnnesii biberon deliği dar geliyor olabilir emdikçe yoruluyor olabilir benim başıma geldi s bedenden m bedene geçiş yapınca düzelmişti.
Anec_2020 AzraninAnnesii tomme Tippee markasının biberonlarını deneyebilirsin onlar anne göğsüne yakın biberonlar belki alır
AzraninAnnesii Mommysharkdoodoodoodoo aslinda gayet akiskan ilk once bi istahla aliyo sonra diliyle ittiriyo
Mommysharkdoodoodoodoo AzraninAnnesii son günlerde değştirdiğiniz bir şey var mı mama mesela ya da biberon yeni mi
AzraninAnnesii Mommysharkdoodoodoodoo yok ikiside ayni hem meme ham mama veriyodum.ama simdi biberonu almiyor
Kutudakikedi AzraninAnnesii enfeksiyonu olabilir mi? Enfeksiyon güçlü bir besin reddi sebebi çünkü . Ben kızımda çok yaşadım bu durumu.
AzraninAnnesii Kutudakikedi bilmiyorumki.memeyi emiyor ama onda problem yok.doktora goturup baktirim o zamab enfeksiyona.
AzraninAnnesii Kutudakikedi sizinki memeyide reddeddimi enfeksiyonda benim kizim sadece meme emmek istiyr