Cicekimftm Esrakayrayusra inşallah bizide haberdar edin lütfen. İlk kutu çay çok önemliymiş en çok kilo ilk kutuda veriliyormuş,haberiniz olsun. İkinci gün kullanımda başlıyormuş etki buda bilginiz olsun. Valla merak ettim bende 😃
Esrakayrayusra Cicekimftm ninaset kullandım bugün 19. Günüm ve ben 5 kilo verdim 60 kıloyum çok mutluyum 2 kilo kadar versem süper olur tavsiye ederim
Cicekimftm Esrakayrayusra tamam Cook tesekkurler zaten emindim daha mutlu oldum. Emzirmem bitsin başlayacağım hemen. Tebrik ederim sizi harika vermissiniz
Nedim MinikErvam valla ben Brown tea kullandım şiddetle tavsiye ediyorum..kime tavaie ettiysem memnun kaldi
bircocukannesiomom Cicekimftm siz kullanmaya başladınız mı ninaset çayını? Emzirme döneminiz bitti mi
Cicekimftm bircocukannesiomom evet bitti ve kullanmaya başladım. Zaten ablamda kullanmıştı ordan biliyordum etkisini.
bircocukannesiomom Cicekimftm yaaa 😍 çok mutlu oldum sizin adınıza! Ben kendim vermiş kadar mutlu oluyorum ya 😍kaç kilo verdiniz?
Cicekimftm bircocukannesiomom 1 ayda 5.5 kilo verdim. Şimdi 15 gün ara verip 2. Kutu alacağım. Teşekkür ederim.darisi başınıza ❤️
bircocukannesiomom Cicekimftm ay maşallah canım benim 😘 Amin inşallah.. Kaç kilodasiniz ? Boyunu Kaç?
Busegk6 Cicekimftm Merhaba ben minceur kullanıyorum 2 haftadır ama herhangi bi etkisini göremedim. Ninaset diye bi çaydan bahsetmişsiniz ürünün orjinalini satanı nerden bulabilirim bilginiz var mı acaba