yavruhamsihafsacuk emzirme dönemi özellikle 0-6 dönemde acı turşu vs yemek bebek için sorun oluşturur mu??
Ogullarinaasikanne yavruhamsihafsacuk 3.aydan sonra yedim canim hala yerim çok şükür ufacık sıkıntım olmadı acı ve tursu hastasiyim
Rubab_Mommy yavruhamsihafsacuk Ben hep yiyorum.Bi sorun yašamadim.Gaz zaten 5 ayina kadar her bebekte oluyo.Cok fazla aciysa buyuk insanlarda oldugu gibi kabizlik yapa bilir
yavruhamsihafsacuk Kagansmother bende öyle düşünüyorum da geçerse de nasıl analayacağız acaba bebişteki durumu
Aysealprsln Ben yiyince gaz yapio bide poposu kızarıyo bi bende mi etki edio.cok canim cekio ama yemiom😑
yavruhamsihafsacuk Rubab_Mommy aslında gazdan kaynaklı değil yanma hissi oluşması bebeğin böyle şeyler hissetmesinden korkuyorum
Kagansmother yavruhamsihafsacuk meme reddi oluyor sanirim baska bi etkisi olmuyor sütün tadı değişince içmek istemeyebilirmis
Aysealprsln yavruhamsihafsacuk valla gecen col canim cekti az bisey kuru fasulye yedim pisman oldum canim benim bebekte etki edio hemen yedigim baska bebekleri bilememki
Rubab_Mommy yavruhamsihafsacuk Yok hayir tek turşu yemiyoruz ki başka yemek tatli icecek iciyoruz Az miktarda yenilirse karişip gider zaten