Myne89 Yakın zamanda benimde ihtiyacım olacak öğretmen olduğum için yarım gün mu yoksa bana yardım olsun diye tam gün mu olsa diye düşünüyorum sizlerin bakıcısı hangi saatlerde geliyor ve kac para ödüyorsunuz en önemlisi ????
Sevgilimmm Myne89 300 Euro bakıcı desteğine baktınız mı. Tabi hangi şehirde olduğunuz önemli bilginiz yoktur diye fikir vermek istedim
Asafomer44 Myne89 haftanın 6 günü geliyor sabah 8 akşam 6 çocuk bakımı ve evin her türlü işi. 2.500 ödüyorum
Mdhaaa Myne89 ben aydında yaşıyorum sabah 9 kışın akşam 6 yazın 7 8 e kadar bakıyor şimdi 1.250 yaZa doğru zamlanacak
Ozlem87 Sevgilimmm nasil basvuru yapiliuor? Bu yardimi duymustum ama sinirli sayida anneye veriliyor diye okumustum. Daha detayli bilginiz varsa paylasabilir misiniz?
Elifadakrt Bremenmizikacilari bagkurlu olunca da alabiliyor muyuz? Anneanne desteği almak istesem mesela? Bilginiz var mi acaba
Cgdmltr93 Asafomer44 2500 çok az değil mi ya. Yazık.. haftanın 6 günü her işi yapıyor. Sigortası var mı bari
kizanasiyim Asafomer44 bebeğiniz kaç aylık? Genelde sadece bebekle ilgilensin diyor anneler. Sanırım ev işiyle uğraşıp bebeği ihmal eder diye. Sizin bakıcınız hepsine yetişebiliyor mu
Sevgilimmm Myne89 içeriği ınternette yazıyor. 325 Euro bakıcı desteği yazın çıkar. Uygun bir bakıcı bulduğunuz da ayda 325 euro para aliyorsunuz yani bakicinizin hesabına yatıyor . Sadece bebek bakım sertifikası olması gerekiyor. Teyze ya da hala da buna dahil
Myne89 Odette suan 4 aylık ama biraz daha vakit var baslamama 6 ay oldun jstiom en azından da fiyatları merk ettim sizin?
Myne89 Asafomer44 ooo masallah 2 bin 500 e iyi bulmussunuz ozaman bazı kadınlar cocuk dışında hiç biseye el surmuo diye çok duymustum
Asafomer44 Myne89 evet canım İstanbul Ankara gibi yerlerde bu saydıklarım 4 bin civarı ama yaşadığım yer Malatya. Malatya şartları için de bu fiyat aslında baya iyi
Odette Myne89 benim bebeğim de 4 aylık ama okullar açılınca başlamak zorundayım ama benim annem bakacak bakıcıya bırakmayı göze alamıyorum
Bremenmizikacilari Asafomer44 siz Malatya şartlarında iyi veriyorsunuz baya. İzmirde de aynı fiyata bulunuyor çünkü
Mina_mariye Asafomer44 Malatya nın pahalılık konusunda İstanbul’dan fazlası var eksiği yok aslında bildiğiniz gibi değil… Malatya en pahalı şehirler arasına girdi ama dediğiniz gibi görünürde öyle bilinmiyor
Baal Sevgilimmm merhabalar ben devlet memuruyum bende yararlanabiliyor mıyum acaba bundan?bilginiz var mı?
Mdhaaa Myne89 yok hayır kendi evinde bakıyor zaten. Önce benim evimde bakıyordu yemeğini bebeğimin yemeğini akşamdan kendim yapıyordum