TeachersMom Merhaba anneler hac aylık oldu bebekleriniz? Ve ne gibi farklılıklar oluştu ? Olumlu ve olumsuz ?
Fatmat TeachersMom 6 aylık olmak üzereyiz gece çok uyanır oldu normalde bi kere emer uyurdu.huzursuz herşeyden hemen sıkılıyor ve fıldır fıldır dönmeye başladı
huma TeachersMom sütum var kızım emıyo ek gıdayada gectım suda ıcıyo anlıacanız doyuyo emınım kakasını her gun yapıyo ama çişini az yapıyo doktora goturudum doktor dedı ıdrar testı yapmak lazım e ıdrar yok dedım😂 yemın edrrım dun deyıl evelsı gun 2 saat actım onunde oturudum ama yok😂😂bıraz yapıyo onla olur ama bız yakalaıyamıuoz onların posetlerı var onuda yapışyırddın zaman buyuk tuvaletınıde yapıyo 😁yaramaz cocuk kızım baya ugraşdırıyo benı anlıcanız kızımn kılosu 7 boyu 69 cm doktora zayıf dedım ama boyulı bı bebek dddı ve kıloya takılamyın dedı sağlıklı olsunda ve kılolu bebekler saglılklı bebkler olmaya bılır dedı doktor şaşırdım vala bana bı yol gösyerın ya😕😕bırz uzun oldu 6 ayımız sorunlu biraz😂😂
Missi TeachersMom Allah izin ederse bir hafta sonra altı aylık oluyoruz kendi yatağında yatıyordu uyku düzeni vardı şuanda hiç bir şey kalmadı diş çıkıyor huysuzdu burda annelerden biri yazmıştı kehribar kolye diye bende merak ettim aldım üç gün hiç bir etkisini görmedim üç günden sonra gerçekten işe yaradı çok şükür şu anda yavaş çok aglamıyor biraz sakinleşti sanki kehribar kolye tavsiye ederim her kese 24-72 saat sonra etkisini gösteriyor 😊
TeachersMom Durulmn özellikle bir uyku eğitimi vermedim. Ama onu n kendine ait bir düzeni vardı. Şimdi maalesef yok
TeachersMom Fatmat benim kizimda çok uyanıyor. Süreli onun odasıyla bizim oda arasında git gel yapıyorum
Serdogrul Aaa demekkı herkes aynıymış bızde uyumuyoruz gece aglıyoruz sureklı iştahsızlık var bıde ustune salya var ama ortada daha dişimiz yok 🤦♀️
TeachersMom huma canım merhaba benimde kızım bu ay daha az emmeye başladı Biz zaten ek gıdaya geçtik. İdrarını az yapmadı büyük ihtimal havaların sıcaklığından kaynaklı . Terle atıyorlar.
TeachersMom Missi canım şuan bizde eayni durumdayız. Bu taşlarla ilgili bilgisi olan birisi bu kehribar kolyeleri n gerçek olmadığını söyledi. Bunu has yapan birisi var İstanbul'da. Gerisi uydurma dedi. 😶
Mehmetalp TeachersMom 6 ay 28 günlük. Çok hareketlendi. Kucakta durmak istemiyor. Sürekli bir yerlere sürünüyor/emekliyor. Merak duygusu tavan yaptı yeni gördüğü herşeye dokunmak ağzına almak istiyor. Geceleri bazen çığlık atarak uyanıyor. Emmeden geri uyuyor. Gece daha çok gündüz daha az uyuyor. Beni ve babasını tanıyor misafir gelince veya biz gidince başkasında bir aüre durup sonra bizi istiyor. Daha çok gülüyor. Daha çok ağlıyor. Yalan ağlamayı öğrendi bazen bizi kullanıyor. Daha neler neler. 😊
Eymen190218 TeachersMom hiç unutmayacağım bir ay 6 ay 😂 o sakin geceleri hiç uyanmadan uyuyan gazsız oğlum gitti yerine canavar geldi 😂 3 aylıkken dönmeye başlamıştı zaten ama şuan dakika durmuyo çekmeceleri açıyor.geceleri sürekli uyanıyor 😣 emmesi azaldı kilo alımı durdu sürekli ağlıyor ama en güzelidir artık beni tamamen biliyor ve yüzümü sevip yanağıma ağzını koyuyor o zaman herşeyi unutuyorum ❤️