18KasimAli Canım anneler, migrenim tuttu bugün oğlumla doğru düzgün ilgilenemedim bile sadece emzirdim babası baktı ilaç içmekten de korktum sütü etkiler diye siz neler yapıyorsunuz migreniniz tutunca
Atamom16 18KasimAli yarım limonu sık içine tuz at hepsini iç birde ılık bir duşa gir yoksa geçmez karanlıkta tut kendini telefon tv bunlar daha çok tetikliyor
EJDERYAA 18KasimAli migren taşı alın çok rahatlatıyor bide parol içebilirsiniz herhangi bişey yapmıyor emzirenler içebilir
kahvekolik_anne 18KasimAli bu aralar benimde sürekli baş ağrım tutuyor çok fazla ağrı olduğu zaman parol içiyorum ama o da kesmiyor. Migren taşını bende duydum sipariş verdim. Gelince deneyeceğim. Trendyolda falan var
Rzgr Redamancy migren tasi nedir? Tam 1 haftadir migren atagim var. Artik dayanamiyorum. Parol zaten kesmiyor. Ilac verecek diye doktorada gitmiyorum. Oglumla zaten 1 haftadir ilgilenemiyorum garibim etradimda 4 donuyor. Ise yariyor mu bu tas nerede satiliyor?
Rzgr 18KasimAli tam anlamiyla gecirmiyor sanirim. Benim 1 gun surse dayanirim. Gunlerce suruyor. Emzirdigim icinde elim kolum bagli resmen.