Mervclk 1 buçuk aylık bebeğim gece uykusundan çığlık atarak uyaniyor daha önce hiç yapmazdı kucağımda sakinleştirip uyutuyorum 15 20 dk sonra yine bağırarak uyanıyor var mı yaşayan neden olabilir😣
Srpege Mervclk ya acıkmıştır ya gazı vardır:) ayaklarını çekerek koparıp yüzü tuhaf şekillere giriyorsa gazdır, ağzını açar aça ağlayıp parmağınızı dudağına dokundurduğunuzda yüzüne bir sakinlik geliyorsa açtır diye düşünüyorum :) bizde öyle çünkü
SukranUras Mervclk o aylarda benim oğlum da yapıyodu bazen. Şimdi 6 aylık. Büyüdükçe değişiyolar. Bikaç ay önce de mesela yan yatırdığımda bağırarak uyanıyodu o zaman da kolu kulağı falan uyuşuyodur ondandır diye düşünüyodum. 🤔
Mervclk Amine emzirdim yine uyandı en son emzikle uyuttuk sabaha kadar uyumadı sürekli uyandı durdu 😕
Mervclk Srpege emzirip uyutuyorum yine yapıyor gaz olabilir diye düşündüm ama hemen de çıkmıyor gazı uykusuz kaldık bütün gece☹
Srpege Mervclk bizim de zaman zaman öyle oluyor zor haklısınız öyle olduğunda karnını açıp 10dakika kadar masaj yapıyorum sıcak havlu koyuyorum sonrasında rahat uyuyor
Mervclk SukranUras ben de surekli ayni tarafa yatırmamaya çalışıyorum o yüzden bir yeri ağrısa anlayamayiz ilk aklima açlik ya da gaz geliyor 🤔
Mervclk Srpege bacaklarina bisiklet hareketi yapıyorum sonra yavaşça karnina doğru bastırıyorum varsa öyle çıkıyor bu aralar gazını yaparken bile agliyor sürekli huy degistiriyor😯
SukranUras Mervclk bazende büyüme atakları oluyo canım ay ay farklı belki o döbemlerdedir. Büyüdükçe huy değiştiriyolar neler öğreniyoruz neler :)