Derin1509 blgzr_58 ben açmıyorum henüz 4 bucuk aylık cok dikkatini çekiyor ama onun için ne kadar uzak tutabilirsek o kadar iyi diye düşünüyorum
1anne1bebe Hikaye Kitaplarını , Boyama Kitaplarını ve boya kalemlerini veriyorum eline oyalanıyor 25 aylık
Melissa95 Bnde sihirli annemi 3 metre uzaktan izletiyorum ama icim hic rahat dgl dha 3.5 aylik o an cok isim oluyor oyalamak icin yoksa kucak istiyor is mis yapamiyorum
Mom28 blgzr_58 Açıyorum 30 aylık sabah kalktığında açarım kahvaltı yaparız kapatırım gün içinde yemek verdikçe açıyorum (izlemeden asla yenez ondan dolayı 🙄)
Bsrenfl Mom28 bende de durum böyle. Aşırı hareketli bir şeye odaklanmadan asla yemek yediremiyorum eliyle ayağıyla elimi tekmeliyor
Mom3 Cancansmom genelde bazı annelerimiz istemiyor tv karşısında kalmasını 😇olumsuz cevaplar gelebilir
Dmt-01 blgzr_58 14 aylık olacak açıyorum tv ama pek bakmıyo o genelde ben yemek filan yaparken gelip yetişebildiği yerdeki kaplarla oynamayı seviyor ya da kucagıma gelip yaptığım şeyleri izlemek istiyor
LokumAnnesii blgzr_58 9 aylık oyalanmadığı sırada açıyorum artık bazen çok sıkılıyo hiç bişey istemiyo o sırada cocomelon var youtube da ingilizce şarkı sçıyorum kızım bu konuda aşırı seçici her şeyi izlemez dinlemez sevdiği 3-4 şarkı 15 dk yı geçmiyo zaten
Minikannesi00 LokumAnnesii youtube dan alibabanın çiftliği diye bi video açıyorum , devamında şarkılar var el yıkamak diş frçalamak vs. Vs. Şeyleri öğretiyor. Ondan başkasını da izlemiyor açsamda
Mom987 blgzr_58 Bu sizin tercihiniz. Ben açıyorum 23 aylık ama evimiz buz gibi fazla soğukta durmasın diye baktığı da 5 10 dk.
Gorkemkc blgzr_58 ben açıyorum 3 ayllıkken bayağı uzaktan pusete koyarak açıyordum bebek kanallarıni çigiflime alıştı kukuli izliyor durmadığında açıyorum müziklerinide çok seviyor keşke açmasak uzak tutsak ama malesef oyalanacağı başka birşey yok