ikizlerinannesi Allah razı olsun benim eşimde öyle ben bunları şimdi yap die yazmadım 3. Bebeği soyle çocukların ve sen kendini toparlayinca yap bide doğduktan sonra yine bı şekilde idare edersin belki ama hamilelikte çok zorlanirsin en çok sen yipranirsin bide her zaman olaylar istediğimiz gibi olmuyor benim 6,7 yaşlarında iki oğlum var ne hayaller kurdum çocuklarım okula başladı ewde tekken bebek buyuturüm dedim bana göre tam zamaniydi 3. Ye hamile kaldım dedim hamileyken çocuklarımla yine gezerim nerde yerimden kalkamadım 😥15 tatilde doğum yapacaktım çocuklarım ewde olcaklar zorlanmam dedim hop sana 31 haftalık doğum yaptım bebeğim 39 gün küvezde kaldı hastaneye gittiğim saat cocuklariminda okula gitmesi gerekiyordu kayınvalidemde ayağını sakatladımi yine Allah razı olsun okulda yakındı götürdü okula fakat ben mahvoldum gece kızımı düşünmekten ağlamaktan uyuyamıyordum sonrası çocuklara kahvaltı giyinmesi okula hazırlık bı yarış içindeydim hala 3 aydır toparlanamadim hiç bir zaman hayaller hayatlar olmuyor 😥😥şimdi eve kapandım bebgim korumak gerekiyor çocuklarım da benim yüzümden dışarı çıkamıyor yinede bunada şükür sagliklilar