57 günlük kızım yüzündeki kızarıklıkları ve kakasında mukus olduğunu düzenli gittiğimiz doktor ile paylaştığımda yüzüne egzama alerjik olabilir diyerek süt ürünlerinden uzak dur demişti 1 hafta sonra kızarıklıkları geçmediği için ve mama değişimi yapmadığı için başka bir doktora götürdüm o da kakada mukus bebeklerde olabilen bir durum kızarıklar evet egzama fakt alerji olmayabilir kaka da kan olmadığı için bide gizli kana bakalım dedi kaka tahlili verdik gizli kan çıkmadığı için alerji olmadığını söyledi fakat şöyle bir durum var kaka tahlili için örneği evden götürdük ve yarım saati geçmiş olabilir biz götürene kadar neyse bana diyet yapmana gerek yok dedi bende normale döndüm ama süt ürünü olarak tükettiğim tek şey peynir kafamda 2 soru var şimdi yarım saatlik süre geçtiyse yapılan tahlilde yanlışlık olabilir mi ve alerji değilse kızarıklıklar geçmiyor sanki biraz artmış gibi geliyor alerjik bebeği olan annelerimiz yardımcı olabilir mi ( haftaiçi doktorumuzu arayacağım onada danışacağım tekrar)