Brgarpanne 9 aylık kızım 7.9 kg nasıl kilo aldırabilirm. Günde 3 defa ve gece 2 defa 100 er ml Hipp devam sütü alıyor. Bir de Hipp devam sütü kilo aldırır mı?
Mysunshines17 Brgarpanne Biz ilk ay kullandık Hipp dışında da 4 farklı mama denedik hipp dışında hepsinde kilo aldık
Selen92 Brgarpanne Hipp kilo aldırmıyor en azından bizde öyle oldu similac aldırıyor hipp bize iyi gelmedi gaz yapmaktan başka bir işe yaramadı üstelik normalde kendi gazını çıkarabilioken hippte çıkaramadı, alttan ben destekledim hep, ama her bebek farklı tabi
Elifhkn Brgarpanne valla canm benm.kizm gecen ay 9 aylikken 7.200 gr doktor gelisim geride persentil tablosunda asagida cikmisti anne sutu aliyor ama cok az ben sana yaptiklarimi analtyim gunde 300 cc mama aliyor 150 cc 2 defa yani onun disinda sabah 1 yumurta mutlaka 1 cy kasigi pekmez peynir fln sonra mama sonra meyve genelde irmikle pisiryrm kilo yapyor yada yogurt sonra corba sebze diye gdyor uyumadan tekrar 150 cc mama.haftada mutlaka doktor dedi haftada 3 defa karbonhdrat alack makarna bulgur princ gibi haftada 2 defa nohut fasulye mercimek gibi birde munkun oldugunca balik kiyma tavuk tuketdi boyle 21 gunde 1 kg almis doktor bile inanamadi 2. Defa tartti😁 insallah anlatabilmsmdir
CaglaCeylin Gayet saglikli belki boylu olacaktir annesi. Kilo herzaman saglik demek degil yürüyünce emekleyince zaten kiloyu atiyorlar. 11 kizim 9,5 kilo doktor normal dedi. Boyu 76 cm boylu benim gibi. Saglikli olsunda varsin 8 kilo olsun bebeginiz ha 15
Brgarpanne CaglaCeylin yani maalesef boyunda çok uuzn değil 70 cm 9 aylık bu ay boy uzaması da azalmış
mirayyy20-20 Elifhkn canım 9 aylıkken bunları yiyor mu maşallah benim kizim 7 oldu hala ek gıdayı reddediyor böyle şeyleri nasıl yiyecek diye çok merak ediyorum
Elifhkn mirayyy20-20 yiyor yani zamanla alisiyorlar az az sık sık verince hemde cesit cok olunca daha cok seviyorlar :)
CaglaCeylin Brgarpanne olsun belki birden aricak. Lütfen kendisinizi üzmeyin. Youtubeda kilo aldiran saglikli ve irmikli corba cesitleri var icinede bir iki kemik suyu attiniz mi kilo alir yavrunuz. Saglicakla kalin hanimefendi.
Mu-Mi Brgarpanne un çorbası pirinç unu mamasi muz kilo yapar bize doktorumuz 2 günde bir sebze çorbası yedirmemi söylemişti
Aysegul3442 Brgarpanne günde en az 4kere 180cc ver, mamayı bitirmezse kalanı kaşıkla içir, öyle içiyorlar, gecede vermeye devam et, gece yatmadan yulaf unlu yada pirinç unlu mama ver, güm içerisinde çorbası yoğurdunu ver :)
Aselinaannesi Brgarpanne Yarım avokado ve muz bunları çatalla ez. 1 tatlı kaşığı irmiği haşla soğuduktan sonra içine kat son olarak 1 tatlı kaşığı pekmez ilave et düzenli olarak yedirdiginde kilo alacaktır bebeğin. İnstagram kullanıyorsan eğer Nec.miyenin mutfağı var takip et çok güzel tarifler var be bekler için
Aselinaannesi Brgarpanne Yarım avokado ve muz bunları çatalla ez. 1 tatlı kaşığı irmiği haşla soğuduktan sonra içine kat son olarak 1 tatlı kaşığı pekmez ilave et düzenli olarak yedirdiginde kilo alacaktır bebeğin. İnstagram kullanıyorsan eğer Nec.miyenin mutfağı var takip et çok güzel tarifler var be bekler için
94z-20u Brgarpanne canım hipp kilo aldırmada pek iyi değil ya ben similac kullanıyorum aynı zamanda ek gıda veriyorum tabiki iyi gidiyoruz tabi her çocuğun gelişimide farklı verdiğin ek gıdalarda değişiklik yapabilirsin canım daha kilo yapabilecek tarifler deneyebilirsin birde kilo konusunda aptamil kilo yapıyor diyorlar ama tabi denemeden bilemezsin