Deletedmom0099 kızlar normalde molfix 4 kullanıyodum ama sleepy denemek istiyorum külot bez alıcam. kızım 7700 gram. kullananlar, 5 no mu almıyım 4 mü? kalıplar dar olduğu için gece bezini 5, normal külot bezi de 4+ alsam iyi mi olur?
Oglusum5357 Deletedmom0099 külot bez bn hiç sevmedim bel lastikleri çok sıkıyor hep iz yapıyor oğluma cırt bez 4 numara oluyor ama 6 numara sleppy külot bezin lastikleri bile çok sıkıyor
Yagizim2020 Deletedmom0099 benim bebeğim 10 kilo 4 kullanıyorum yeni 5 e gecicem 5 numara bebeğinize baya büyük gelir bence
BombastikTurta Mom9 iz yapmıyor mu benim oğlum 9800 5 numara külot bez kullanıyorum sleepy tam oluyor 4+ iz yapıyordu bacaklarında. Acaba vücut şeklinin de etkisi varmı bu tür secimlerde
GokSuM Deletedmom0099 sleepy 4+ kullanıyorum. 4+ külot bez bel bölgesini çok sıktı. Tüm göbeği iz içinde kaldı. 5 deneyeceğim. Bana bedenleri küçük gibi geldi. Lavantalı olan çok minik daha büyük gibi ama kesinlikle cırtlı bezleri gibi değil bedenler. Bence garantiye alın kendinizi 5 alın. Büyük gelirse sonra giyer.
Deletedmom0099 GokSuM çok teşekkür ederim, bende küçük olmasın büyük olsun diye 5 sipariş verdim gece olanı. o gelsin bedene göre de normal bezi sipariş edicem