Hasret edanh1530 benim 40. Güne kadar oldu bitti ertesi gün adet oldum oda bitti 2,5 ay oldu Doğum yapalı hala arada lekelenme oluyo bende anlamadım ya 🤦♀️
edanh1530 Ben sezeryan yaptım az oluyor leke gibi ama kesilmiyor bende korktum gitmek için muayene olmaktan bıktım artık
edanh1530 Birde hamile kalmaktan çok korkuyorm henüz adet dönemi başlamadığı için fakat eczacı böyle kanamalarnz varken hamile kalmnz biraz zor dedi güveneblrmym blmyrm
edanh1530 [bilinmeyen] ben hap kullanırken hamile kaldım şmdi de çok korkuyorum hiçbi yönteme güvenemiyorm hamileliğin çok zor geçti tekrar bi hamilelik uzun yıllar düşünmüyorm ne yapmam gerek bilmiyorum kesin bi korunma için
edanh1530 [bilinmeyen] öyle yapmalıyım mutlaka przrvtif ile kornyrz birkaç hafta geri çekme yöntemi ile korunduk yinede korkuyorum
Gecesmom Benim 41. Günüm hala kesilmesi kahverengiyr döndğ az az geliyor arada kırmızı geliyor bugün doktora gittim kontrol etti muayenede etti hiçbir sıkıntı yok 60 günü doldurup gel iç dikişlerine tekrar bakarız dedi