Burcuuuuuy Kızlar merhaba sütümün cok az olmasından dolayı yaklasık bı haftadr ıkı satte bır sagım yapıyorum duzenlı beslenıyorum bol su ıcıyoruö ve dılruba hanımın mayya kullanıyorum sütüm ne zmn artar acaba
Edaliprensess Burcuuuuuy işte ona dikkat edemiyorum yani öğle yemeği yok ara öğünde bazen oluyor bazen olmuyor sabah akşam var sadece🤭ona dikkat etsem coğalır mı ki
Burcuuuuuy Edaliprensess bıde oyle dene canım bnde pek sevmıyorum ogle ve ara ogunlerı ama yemek lazmns🥰
Edaliprensess Burcuuuuuy sende etki etti mi bundan sonra bi de öyle deneyim olmadı belki faydasını görürüm bi de sağ göğsüm artıyo sol artmıyo nedense anlamadım hiç🤷🏻♀️
Edaliprensess Deletedmom5284 hangi danısman acaba. Bende düşündüm ama işe yaramazsa diye vazgectim. Kasık biberon mu kullandınız o sürecte
Deletedmom5284 Edaliprensess hayır parmakla besledim instagram sayfası yenidoganemzirme livanın annesi gönderdi diyebilirsiniz
Burcuuuuuy Deletedmom5284 ya bende bıberonu braktırmaua calısıyorum ama kasık bıberonda kıyamet kopuyo ve asırı gaz yaptı eds meme emmedıgı ıcın yapanıyorum atıyo hemen agzından parmakla besleme de yapabılırmıyım bılmıyorum🥺