Hamidee Anneler bebeğim 1 haftalık idrarından pembe kırmızı gibi kan geldi neden olur başına gelen var mı
Flzkryr Hamidee Benim kızımda hiç olmadı. Tabi ki normal değil. Doktorunuza danışın lütfen. Neden olabileceği hakkında bilgilendirir en azından içiniz rahatlar🙏🏻
snm_ Hamidee bizimde başımıza geldi kiremit rengi gibiydi yetersiz beslenmeden kaynaklı olmuştu galiba sonra geçti bir idrarında öyle oldu sadece. Doktorunuza sorun ihmal etmeyin belki başka bir şeydir
Merve-miray Merve-miray Hamidee Ben normal dedim ama yani doktora sormadım normal diye. Eltimin kızında da oldu kuzenimin kızında da oldu. Siz yinede sorarsınız doktorunuza😊
Cherryblossom Hamidee yetersiz beslenme olabilir. Bizde de olmustu mama vermiştik. Doktorunuza danisin mutlaka
Cherryblossom Hamidee cok kucukya daha uzun emiyor ama basta fazla sut gelmiyor bende 40 dk tutardım doyuyo saniyodum😌 cok normal baslarda boyle olur
Bett6 Hamidee Bebeklerde olur dendi benimde 2 haftalıkken olmuştu Allahtan doktoruma danıştım açık kırmızı gibi idrarda vardı, yetersiz sıvı alımından demişti doktorum sık sık emzir demişti. Bence sık sık emzir doyduğundan emin ol ve doktoruna danış
Derinare01 Hamidee canım korkmana gerek yok yenidoğan kız bebeklerde akıntı ve adet kanamasına benzer kanama normalmiş ama sen yine de bebeğin için kontrole gittiğinde çocuk doktoruna söyle en iyisini o bilir bizde de şeffaf akıntı olmustu korkmanıza gerek yok normal demişti bizde 2 haftalığız
Hamidee Derinare01 teşekkür ederim canım bugün gittik normal dedi kız bebeklerde olabilirmiş ama takip ediyoruz şuan