Bahar3347 Merhaba arkadaşlar 2 ay 15 gün önce doğum yaptım ve şimdi adet oldum çok aşırı kanamam oluyor normalde bu kadar kanamam olmazdı endişeleniyorum biraz da normal mi acaba bu kadar aşırı kanamam olması 😏🤔
Emirin_Annesi10 Bahar3347 düzene girecektir canım rahmin temizleniyordur. Normal adet süreni yada şöyle deyim 10 günü geçerse doktora gidebilirsin
UrasEgeninAnnesi Bahar3347 çok normal bende ilk 2,5 ay sonra oldum sezeryandan. 10-15 gün kanadım resmen ped dayanmıyordu. Endişelenme 😊
asz Bahar3347 normal canım.düzensizlikte oluuor biliyor musun adet döngüsünde.10 gün 15 gün gecikitiği.teyzem de oldu doğumdan sonra ki işk adetini.2 aydır olmuyormuş gebe de değil mesela.benimde hep gecikiyor 10 gün kadar.
Damlapilatin2020 Bahar3347 bende 2. Sezaryen doğumunu temmuzunda yaptım. 40 bitti. Sonra adet oldum aman allahım hayatımda böyle ağrı sanci ve yoğun kanama yaşamadım. 3 adet öyle oldu sonra düzeldi. Mesela pazartesi adet oldum hiç olmamis gibi rahatım
Kavinsmom Ayda oldum bugün 5. Ay tekrar oldum, Allah affetsin şelale ! Asla böyle olmazdım ama normalmiş, depand bulmam lazım bir yerden ama yasak var nereden bulacaksam
Bahar3347 UrasEgeninAnnesi ama ben lohusalıktan 1 ay geçti adet oldum bu kadar erken olmak normal mi etrafında arkadaşlarım 3 4 ay olmamış
Kavinsmom Balperisi ay gerçekten var mı ben e bebeğe falan gidecektim gerçekten depand kurtarıcı inşallah bulurum
asz Bahar3347 aaa işte bak kimi de lohusalıktan çıkınca oluyor hemen.bende bebeğim 5 aylıkken ilk adetimi oldum.şuan 11 aylık ama hala düzensiz.1 hafta bazen 10 gün gecikiyor.ilk olduğum aylar çok oluyordu kanama miktarı.
Balperisi @Kavinsmom evet oluyor bende doğumda internetten sipariş ettim sonra şok da görünce şaşırdım oradan aklımda kaldı