Can_imin_Cani 2gundur ayakta duramiyorum basim çok kotu dönüyor klomen ce asi sonrasi progestan kullanıyorum omu bas donmesi yapiyor yoksa ilk iliskiden hamilelik oluşurmu bilenler basina gelenler cvblarsa mutlu olurum🙋🏻♀️
Bebek2020 Can_imin_Cani progestan ı eğer günde 1 defa kullanıyorsanız akşamları kullanmanızı tavsiye ederim. Uykuda yapar
Buglemefsaamoms Can_imin_Cani fitil olarak kullan canım daha rahat edersin baş dönmesi yapıyor bende de olmuştu ve aşırı uyku yapıyor
Purely Can_imin_Cani progestan hap ise çok baş döndürüyor. Sanki 2 sise şarap icmis gibi oluyor insan. Ama hamilesindir inşallah o da bazı insanlarda ilk belirti olarak baş dönmesi yapıyor.
Dadam Can_imin_Cani progestan çok fena bi ilaç o yapıyordur canım. Ben kafamı kaldıramıyodum kullanırken.
assd15 Progestan I hap olarak kullanıyorsanız çok baş dönmesi yapıyor.Ben doktoruma söylediğimde fitil olarak kullan çok etkiliyorsa demişti bilginiz olsun aynı etkiyi gösteriyormuş
Bebek2020 Can_imin_Cani ben uyku yapıyor diye akşamları kullanıyordum. Afedersin ama insanı tuvalette bile uyutuyor 😅
NunuDudu @Can_imin_Cani progestan baş dönmesi yapmıştı bende de akşam içip uyurdum uyumazsam sanki yer ayaklarımın altından kayıyor gibi olurdu.
Hunilianne Can_imin_Cani gece kullanma şansınız varsa gece alın, yoksa vajinal kullanın çünkü adamı sarhos eder o progestan az kullanmadım😂 kafanız bedeninize ağır gelir, sürekli uyku yapar. Tuhaf bi şey
Hunilianne Can_imin_Cani yuvarlak tombul bi ilac dimi fitil gibi kullanabilirsiniz vajinadan iceri itin. Bi 5-10 dakika uzanın. Bir kısım geri gelebilir önemli degkl gereken miktar vücutta emilir. O bas donmesi hissi de olmaz daha rahat edersiniz