Dnzkizi Jrarya aynen aynen biz verdiydik de noldu hepsi buyuduler iste bi sizinkinemi bisey olucak🙈 hep laflar ayni
Deletedmom42 Fatmayaz Allah’a şükür benden daha hassastır o konularda. Tam tersi olsaydı eğer nazik bir dil ile anlatırdım canım onlar da torununa zarar gelsin istemez sonuçta... ❤️
yabuss Fatmayaz benimki bilinçli sayılır. sadece arada bi normal undan yapılmış ekmek veriyor tam buğday unu olsa daha iyi.
hanbeyinannesi ya kayınvalide degilde gecen misafirliğe gittik kuzene onun ogretmen arkadasi vardi evinde 40 li yaslarda kadin cilolatali pasta vermeye kalkti 4 aylik bebegime vermiyoruz dedim ay alistir herseye diyo ben ogluma vermedim simdi cok yemek seciyo diyo doktorlara kalsa diyo zaten bisi verilmez. bunu yapanin bilincli bi öğretmen olmasina üzüldüm. ve oglumu oyle cok optu ki atletini acip memesini bile yaladı hicbisi diyemedim Allahim yarabbim bi kaynanalar yapmiyo bilincli insanlar bile yapiyo ne diyim. kaynanamda yanimda olsa o zaten kimbilir neler yapardı gozumun onunde yeni dogmus bebegime memesini vermeye çalıştı oglum tutmadı bende kirilmasin diye bisi diyemedim sirf insanlar kirilmasin diye bisi diyemiyorum kimseye ne olacak bu halim bilmiyorum
Ygz Fatmayaz kendi ailemde dahil kimseye izin vermiyorum. Sadece kayınvalideler değil bizlerin aileleride meraklı oluyor iki tarafta vermeye kalkınca hayır diyorum uzatılmıyor zaten alerjik bebeğim..
Ygz Emrem ayyy hayatımdan duyduğum an saçma sey🙄🙄 ilk baskası emzircekmiş oldu canım yaaa. Bırak küssünler benim cocugumu benden bskası emziremez tabikide.
Duygue Fatmayaz yapıyo maalesef eşim durduruyo verme anne kızımı hasta ediyosun diyo ama bal sakın vermeyin 1 yaştan önce
Anneyimbenanne Fatmayaz bişey yedirmeye korkar bişey olacak diye ama iş konusunda maşallahı var bi bardak suyu kalkıp içmeye üşenir yani o kadar 😐
Hande Fatmayaz çok şükür öyle bir sorunumuz yok canım ama tavrını net bir şekilde koyarsan bu söylediklerini yapabileceğini sanmıyorum 🤔