Cinaralim2018 Merhaba Anneler Benim basima geldi sizinde gelmesin suan hastaneden yaziyorum size 😔😔 Bebegim daha 2.5 aylik ve Rota virüsünü kapmis maalesef asisina daha 2 hafta var... 14 gündür yesil kaka yapiyor gecen hafta doktora götürdüm damla verdi gönderdi doktor ama gecmedi bugün tekrar doktora getirdim baska doktora bu sefer o hemen yatis verdi... Sütünü üsütmüssündür o yüzden yesildir diyende oldu kulagindan dolayida yesil kaka yapabilir diyende, size önerim güvenmeyin hemen doktora götürün gec kalmadan ve kesinlikle asiyi yaptirin!!!
Sarelim Cinaralim2018 rota asısını bn yaptrdım. Ama arada yesil kaka yapıyordu. İshal olursa rota virüsü aldığı garanti oluyor. Yesil kaka arada olur dedi bize doktorumuz. Ve tahlıllerdede sıkıntı yoktu
Bsrerkk Cinaralim2018 neyden sebep olmuş toto virüsü nasıl kapmış yani çok geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin
Deletedmom200 Cinaralim2018 çok geçmiş olsun benim Kızımda yeşil fakat doktor uzun süreli yapmiyorsa olur dedi sizin bebeğiniz çok sıkmı yapiordu bide ben musluk suyunu kaynatıp yıkıyorum
Cinaralim2018 Bsrerkk hava yoluylada olur dedi ishalli birindende kapmistir dedi veya musluk suyula yikadigim icin ondanda olabilir dedi
Cinaralim2018 Gokbayes2018 yesil kaka ve ishal kültür testinde cikti Hava yoluyla olur dedi musluk suyundan olur dedi
Bsrerkk Cinaralim2018 ayy Allah korusun hepimiz musluk suyuyla yıkıyoruz sonuçta tekrar çok geçmiş olsun
Elif3003 Ben 2 aylıkken yaptırdım. 2. Dozu da 4 aylıkken yaptırcam. Çoğu kişi yaptırma boşver dedi rotavirüs ücretinden dolayı. Bence her şeye veriliyor aşı da yaptırılmalı diye düşünüyorum. İyi ki de yaptırmışım. Geçmiş olsun bu arada allah şifa versin 🙏🏻
Cinaralim2018 Bsrerkk simdiye kadar bende hep musluk suyuyla yikiyordum bisey olmadi ne zamanki doktora gittim ertesi gün yesil kaka yapmaya basladi
Cinaralim2018 Deletedmom200 evet sürekli kakasi yesildi günde en az 10 defa kakali bez degistiriyordum Suyu ilitmak icin musluk suyunu kullanmicakmisiz öyle dedi doktor
Deletedmom200 Cinaralim2018 anladım canim tesekkür ederim uyarın için inşaallah tez vakitte sağligina kavuşur bebeğin
balyanakannesielif Cinaralim2018 benim oğlumda yakalandı 1 ay önce 10 gün neler çektik 21 aylik su anda bende aşısını yaptirmamistim çok ağır geçirdik biz 😏 Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah vitaminli serum çok iyi geliyo bilginiz olsun...
Cinaralim2018 balyanakannesielif bizimkisi 15 gündür böyle en sonunda doktor yaticaksiniz dedi mecburen yattik hastanede dediginiz gibi vitaminli serum verildi sadece insallah iyi gelir
Busu48 Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah 🙏 Artık 2. Aydan itibaren yapılıyor rota aşısı bence 3. Ay geç olabiliyor
Cinaralim2018 Busu48 tesekkür ederim amin insallah 🙏🏻 Simdi yaptiramiyorum asiyi hatta doktor ertele dedi bi kac gün