Selinsu1 1 yasinda gunduz uykusunu kac saat uyumasi gerekir ya bi düzenimiz yok. Bugun 2 bucuk saat uyudu suan ondan uyumak istemiyo heralde sizinkiler nasil
Emineyunus_Kurt Selinsu1 valla biz gunde 2uyku yapiyoruz 1 er saati gecmiyor ve iki gecedir gece dhada cok uyaniyo suan mesela daha yeni uyudu sat 10da hergun duznli uyurdu birde bugunde 10 da uyandi ama gce 1 den snra uyumadi sonunda kalkti
Gulsinemmsmsek Selinsu1 sabah 9 bucuk da uyanır 12 bucuk 1 gibi öğle uykusuna geçer yaklaşık 2 saat uyur akşam da en geç 10 da uyur
tosbikyanak-ela- Selinsu1 sizin ki uyanıyor mu? Ya benim kızım geceleri çok fazla uyanıyor normal mi bu durum? Gündüz 1 yada 2 kez uyur 1 er saat ama gece çok uyanır
Selinsu1 tosbikyanak-ela- meme emmedigi halde 3 4 kere uyanıyor her defasinda su veriyorum mama vermiyorum geceleri. Bazen 4 gibi uyaniyor asla uyumuyor 7de anca uyuyor anlamadim bende büyüdükçe duzelir dedim yok
tosbikyanak-ela- Selinsu1 büyüdükçe daha da berbat bir hal alıyor sanki biz emiyoruz devamlı emmek istiyor zaten iştahsız vermeyince de vicdan azabı çekiyorum ben