princessannesi 2 de uyandi kızım hala uyumamak için direniyor gözlerimi artık kulak çubuğu ile açacağım 😂
Cgur princessannesi benimkide emmek.icin kaldırdım.uyumadi bu sefer geri sıcak havlu koydum ayağına emzirdim yine pispis yaptım kucağımda uyudu. Sıcak iyidir 🤣
Nur006 princessannesi 1 buçukta da oğlum uyanmıştı daha yeni uyuttum bu saate kadar baya zorladı beni😁 resmen iki gözüm kapalı durdum bu saate kadar
Arasdemet02 princessannesi bende burdayım yatağı evir çevir dolanıyor uyumamak için 5,5 aylık mod tavan ben bitik 😔
Defne_cicegim princessannesi bugün kayinvalidemlerde kaldık resmen yer yadirgiyo 3 ten beri ayaktayız sürekli ağlıyo
Nur006 princessannesi çok isterdim konuşalım ama ben uyuyorum 🙋🏻♀️ Size iyi sohbetler İnşallah bebiş hemen uyur 👼🏻
Twinsmomee princessannesi benim kızlarımda 9.5 aylık biri daha yeni gözlerini kapadı diğeri hala direniyor gecenin bir yarısı uyanıp saatlerce uyanık kalıyorlar
princessannesi Twinsmomee ikiz birde Allah yardimcin olsun kizim sabah 6bucukta zorla uyudu sonra tabi 9 da kalkti olan analara oluyor 🤦
princessannesi Defne_cicegim ohh ne güzel vallahi bebekler uyudugu zaman hemen uyumali bence benimki de 6bucukta zorla uyudu 9 da yine ayaktaydi babasına verdim bi baktım ki babasıyla uyuyor 😪😁😁 analara yapıyorlar 🤦😂 vay halimize