Ygmrkrhn merhaba hanımlar oğlum 4 ay 10 günluk emziriyorum ama ben ek gıdaya da başladım sebze çorbası elma püresi gibi ve güzelde yiyo acaba erkenmi başladım benim gibi erken basliyan varmı yada sorun yasiyan..
seymaaras Ygmrkrhn Doktorunuz önermediyse ek gıda için çok çok erken. Size tavsiyem internete girip erken ek gıdaya başlamanın dezavantajlarını, zararlarını araştırmalısınız. Bir çok bağırsak sorununa ve anne sütündeki bir çok yararlı mineralin, vitaminin bebek tarafından emiliminin azalmasına sebep olur. https://www.bebeimgeliyor.com/2015/12/ek-gidaya-erken-ve-gec-baslamanin-dezavantajlari/
Bgmbgmbgm Ygmrkrhn tabiki erken.. bebeğinizin bağırsakları daha ek gıdaya uygun durumda değil ki.. herşeyin bir zamanı var neden bu acele..
[silindi] Ygmrkrhn ben doktorum önerisiyle erken başladım 🙏4 aylıkken başlamıştım meyve sebze pureleri yogurtlarla ilerledim çok şükür hic bı sıkıntı yasamadim
Sibel22 Ygmrkrhn biz 6 ay bitiminde başladık kızım gazlı benk olduğu için doktor erken başlamamız gerektiğini söyledi kilosuda iyi olduğu için zamanını beklememiz daha iyi demişti.
Ygmrkrhn [silindi] AA cok iyi ozaman maşallah ama biz bugün kabızlık yaşadık biraz sen mamami veriodun ki doktor önerdi bu ayda ben emziriyorum. bide herkez dio verme ek gida
Swyhan Ygmrkrhn benimde kızım 4 buçuk aylık oldu bende biyerden başlamak istiyorum ama kararsızım benim kızım ufak tefek daha hiç 4 buçuk gibi değilde 2 3 aylık gibi sütüm mü yaramıyor anlamadım ki sizin bebeğiniz kilosu boyu kaç mahsuru yoksa
Ygmrkrhn Swyhan 6400 1 ay önce aşıya gittiğinde tartilmisdj şuan tahmini 7300 falan olmuştur Kabizlik yaşadıktan sonra kesdim ek gıdayi sütun yağlı değildir belki o yuzden