Hmtazra 10 günlük bebeğim var göbeği perşembe aksam düştü cuma günü yıkadık. Bezi her değiştiğimde göbeğini azcık kanadığını hissediyorum çünkü bezi ksm kurusu oluyo 2,3 damla,sizce normalmi bu
limonlukarpuzzz Hmtazra bizim doktorumuz göbeği düşyüğü zaman gelin demişti. Orayi duzeltip ucu siyahimsi bir şeyle boyamişti hiç kanama filanda yaşamadik.
fatosguler41 Hmtazra benm kızımında öyle oldu geç düştü hatta göbeği içindeki kurumadığı için kanama yapıyormş göbeğnin içini yaktılar çubukla geçti mutlaka gidin doktora ihmal etmeyin derim
AmazonMom Hmtazra bizimde 7. Günde düştü ama sürekli gazdan kendini sıkıyordu 10 gün kadar hep kanadı bu yüzden doktor bir çözelti verdi tentürrüyot gibi onu sürdüm 6 gün
Kubraerdal Benim kızımında kanadı bir süre K vitamini eksikliğinden oluyormuş genelde Kendine kendine geçiyormuş geçmezse K vitamini iğnesi yapılıyormuş benim kızıma gerek kalmamıştı vücut Artık üretmeye başladı demişti ama sen yinede takip et bazen tam kapnmadığı içinde kanama olabiliyormuş geçmeZse doktora göster ihmal etme