DefneRana3881 Anneler kızım 4 ay 4 günlük 30-40 cc mama içiyor yada süt (mama+meme gidiyoruzda) bu kadar az içtiği için uyku tutmuyor geri uyanıyor yarım saatte uyanıkken zaten emmek yada mama içmek istemiyor ataktan dolayı. Sorum bebeğimin içtiği cc yi nasıl artırabilirim burdan okuyorum 4 saatte bir 150 falan içiyorlarmış bu dönemde ama bizimki saatte bir sabah neyse ama gece çok yoruldum artık nolur yardım edin 😔😔
Deletedmom324 DefneRana3881 5 ayligiz. Meme + mama gidiyoruz. 90 cl iciyor. Bazen 60 iciyor. Her bebek ayni degil. Ve bence tam acikmadan besleme yapiyorsunuz gibi geldi bana. Benimkinin gozu donunce veriyorum ben
Karakiz DefneRana3881 cnm gece uyuyacagi zmn emzir sonra mama verin deliksiz uyur bende genelde gece mama veriyrm emzirip uyumuyo bakiym uyumuyo mamayida 25 ml yada 50 ml veriyrm icmiyo bile kasikla iciriyrm 4 saat uyuyo oda yetiyo bana sutum doluyo 4 gibi uyaniyo emzirip uyuyor hunduz nadir mama veriyrm
DefneRana3881 Deletedmom324 evet haklısınız tam acıkmadığını hissediyorum ama gece saate bir uyanıyor azıcık emip geri uyuyor nasıl saatleri uzatacağımı bulamadım beslenme saati yapıp 4 saatte bir emzirsem ağlasada vermesem çok insafsızcamı olur
Deletedmom324 DefneRana3881 ama daha cok erken. İnanın benımkının gunu gununu tutmuyor. Bazen saat bası kalkıyor bazeen 2 saatte bir. 5 aylıgız. Biraz daha katlanıcaksın annesi. Onlar kendi yollarını cızıyorlar 😊
DefneRana3881 Deletedmom324 kilo alımı çok az bu ay 400 gram almış bu yarım yamalak yemekten oluyor diye düşündüğüm için endişeliyim
DefneRana3881 Karakiz canım içmiyor yaa çok zorluyorum 30 cc anca içiyor birde geve biberon verince uyanıyor yani uyku beslenmesi yapamıyorum beceremiyorum belkide
Karakiz DefneRana3881 biberonla deilde kasikla verin e bebekte silikonlu kasiklar var ben biberonla vermiyrm biberonda yapip bardaga dokuyrm bide oyle deneyin ins icer kendinizi yipratmayin sabredin duzeleck fazla icmiyosa doymustur bnm oglumda fazla icmiyo emdikten sonra veriyrm
DefneRana3881 Deletedmom324 emdikten sonra biberonu kabul etmiyor kaşıkla verince içiyor oda çok uzun sürüyor
Deletedmom324 Deletedmom324 ya da https://www.instagram.com/p/Bt34S-Ejxbd/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1k5k30vsw5q68
DefneRana3881 Karakiz kilo alımı az olmasa dert etmezdm ama işte böyle olunca dayanamıyorum 😔😔teşekkür ederim bi deneyim kaşıkla yemeyi seviyo