Elifhakan12 Merhaba, ben 2 ay önce doğum yaptım eşim kamu görevlisi ben emzirme parası almadım. Acaba bizim gibi durumda olup emzirme parası alan var mı?
Eymenalpinannesi Elifhakan12 sosyal güvenlik kurumu olması lazım oraya başvuru yapıyorsunuz eşi kamu görevlisi olanlar 300 TL alıyor
sarilokumumm Elifhakan12 hem süt hem doğum parası alabilirsiniz bende başvurdum henüz almadım ama kuzenimin eşi memur 2 çocuğunda da almıştı kendisi ev hanımı
Eymenalpinannesi Elifhakan12 siz çalışmıyorsanız süt parası alamıyorsunuz ikisinin başvurusu aynı diye biliyorum
Eymenalpinannesi Elifhakan12 ben gittiğimde ikisi icin de başvuru yapacaktım eşim kamu görevlisi olduğu icin sadece dogum parası 300 TL alabilirsiniz dendi
Elifhakan12 sarilokumumm e devlette doğum parası gözüküyor süt parası nasıl bakılıyor yada süt parası için ayrı bi yere mi başvuruluyor
Bilge12 Elifhakan12 süt parası eşiniz adına yatıyor eşinizin e devletinde sgk iş gorememzlik belgesi kısmına girin eğer yattıysa orda gözükür
sarilokumumm Elifhakan12 süt parası için sanırım sgk ve aile sosyal çalışma müdürlüğüne başvurmuş süt parası ptt den sorgulanıyor oradan çekiliyor
Elifhakan12 Bilge12 sgk ye eşim gidip başvuruda bulunmuştu. E devlette doğum parası ödeme aşamasında yazıyor. Ama süt parası belirsiz
Nezzz_ Elifhakan12 bizimde 2 aylikkene alabilirsinz denildi dogum yardimini odeme surecinde diyor halen 2 ay 7 gunluk suan ama netten arastrdk sistemde oyle yazabiliymus ptt ye gidince veroyolarms henuz almadik ama o odendi yazmiyor diyenlerde var ptt gidince alanlar olmus ptt size cok yakinsa sorun benim uzak esim izninde soruck