K1996 Oğlum 1 yasına girdi sünnet ettirmek istiyorum ama hangi hastane hangi doktor iyi bilmiyorum çok duydum doktor hatası yüzünden 2 kere sünnet olanı oğlunu sünnet ettiren anneler bana önerebileceğiniz doktor hastane varmı bide fiyatı nedir acaba bi yere sordum 1000 TL dedi ama o hastane bana hamileyken cocuğun ölmüş kürtaj yapcam demişti her doktora güvenilmiyor malesef
Msglm K1996 canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul pendik medipol murat kılıç inanılmaz memnun kaldık, oğlum 19 günlüktü sünnet olduğunda şuan 8 aylık en ufak bir problem olmadı tavsiye ederim, 800 ₺ di fiyatı
Cheerfulmom K1996 Bie arkadaşım avcılar Hospital de yaptırdı 500 TL gayet de memnun kalmış akrabaları hep orda yaptırmış bebeklerini
Umutaras K1996 biz de 7 aylıkken yaptırdık aslında geç bile kalmıştık bebek hareketlenmeden yapılması gerekiyor ama kasık fıtığımız vardı geçmesini bekledik geçince yaptırdık mecburen 1 yaşta nasıl geçer hareketli olmasından mütevellit bilemedim inşallah kolaycacık geçer 🙏 ilk gün aneztesi etkisi geçince 1 saat falan ağrısı oldu sonra fitil ve calpol verdik rahatlad sonra bidaha hiç sıkıntı yaşamadık klipslitdi bizimki kocaeli oturuyotum bende özel ilgide yaptırmıştık 500 lira ama tabi ilacı fitili falan 750-800ü bulmuştur 🙂 ama iyikide yaptırmışım dediğim şeylerin başında gelir yani
K1996 Umutaras 1 yasına bu hafta girdi bidaki ay yürümeye bslarss inşallah emeklemez canım acımaz diye düşündüm aslında ben dönmeye baslamadan yaptırcaktm ama kayınvalidemler köydeydi onlar İstanbul’a gelmeden sünnet ettiremzmişim diye ordan buraya yetmişlerdi eşimle cok tartısmıstk doktr sünnet olması gerekiyor dediği halde ettirmedi sünnetini sımdı sürekli oğlum canı acıyor sanki bezini aşağıya indiriyor eli orda