Misseli Selcan1 2 saatte bir mutlaka sağın 15 dk sağ 15 dk sol sonrası artar zaten ama yeme içmede önemli. Mükemmel sütüm vardı ikizdi bebeklerim hiç mama almıyorlardı 2 saatte 120 cc 200 ccye kadar çıkıyordu biraz stres biraz yememeye başlamam aldı götürdü mamaya talim ettik
zlyha_ Selcan1 3 buçuk aylık bebeğim. Sağarak veriyorum. 4er saat arayla günde 6 bazen 7 sağıyorum. 160-170 çıkıyor. Günde 1000mli geçiyor. Çift göğüslü pompayla 30 dakika sağıyorum.
Misseli Selcan1 Yok ben sütüm gelene kadar sağdım küvezde bi bebeğim vardı 2 saatte bi 15 dk sağdım diğer 2 saatte de emzirdm evdeki bebeğimi 4 saatte bir sağmış oldum aslında ikiz oldukları için
Selcan1 zlyha_ sağarak verip emzirmiyorsunuz yani dimi zlyha_ 30 dk da mı tek göğüsten 160 felan çıkıyor ben Emziriyorum da dört aylıkken işe başlayacağım şimdiden dolaba kaç cc atmam gerekiyor diye sormak istedim
Selcan1 Zehra62 Ben de 10 12 dakika sağıyorum Bitmiş gibi gözüküyor bırakıyorum acaba 20 dakika sağsam mı
zlyha_ Selcan1 Evet canım sağarak veriyorum. Emzirme sorunumuz oldu doğduğundan beri. İki göğsümden toplamda çıkıyor. Benim oğlum iki uyku arasında 140-150 içiyor maksimum. Bu aralar bir hayli iştahsız. Bazen o kadar da olmuyor. En son 3 aylık kontrolünde 6500 kgdı. Siz de aşağı yukarı bu şekil bir hesap yapın isterseniz ilk günlerde. Sonradan düzene sokarsınız zaten.
Zehra62 Selcan1 kesinlike deneyin canım 15 dakikadan sonra c şeklinde tut arada geldiğini goreceksin ben 4 5 dakika gelmiyor aman bitti diyodum 10 ml daha geliyor en az
Mommm97 Ben sağ göğsümü sağıyorum. Çok ağrıyor yara bere oldugu icin sağıyorum. Krem falan kullandım olmadı. Hem de kanıyor. Sol göğsümden emziriyorum.
Sevgidinleyici 2-3 saatte bir her bir göğsü 20′şer dakika sadece pompayı koymayın pompaya da destek vermek gerek memenize masajnyapar gibi sollu sağlı bastırarak ve sıkarak sağma işlemini yapın süt kanalları daha kolay açılacak ve daha çok sütünüz gelecektir. Sütün ne kadar geldiğinden çok kalitesi önemli o yüzden 80 bile gelse endişe etmeyin sütünüzün verimliliği önemli bu yüzdende sağlıklı besinler tüketmek gerek bol bol yeşillik ve su. Başlarda çok gelen sütüm sonradan çok azaldı düzenli sağma yapmadığımdan dolayı o yüzden siz siz olun benim yaptığımı yapmayın düzenli emzirme ve ya sağma çok önemli ama dediğim gibi ne kadar geldiği değil sütünüzün kalitesi önemli.
Baby01 Sevgidinleyici emzirdikten sonra mi sağiyorsunuz.Ben gunde birkaç kez sagip kasikla veriyorum.Onun disinda surekli meme istediği icin cok sagmiyorum.Siz nasil ilerlediniz meme ve sagilan sütlerin sirasini
patilianne Selcan1 evet iki göğüs toplam dolaba koymak için lansinoh süt saklsma poşeti aldım 200cc fln alıyor