Canimkizim_Ebrar Kızlar kızım bir yaşına girmek üzere ama uyutmak zulüm Odadan 1 saatte zor çıkıyorum Uyumakta çok zorlanıyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz
blgzr_58 Canimkizim_Ebrar memede uyuyor yarım saat olmadan uykuya geçiyor ama gece sık uyanıyor meme olmadan uyumuyor 9 aylığız
ADT Canimkizim_Ebrar özellikle gece uykuları aynen bizde öyleyiz ve omzumda sallıyarak üstelik 13 aylık 😭
Canimkizim_Ebrar blgzr_58 benim kızımda memede uyurdu ama artık uyumuyor 🤦gecede en az 10 defa kalkıyor hiç böyle değildi huy değiştirdi resmen
Ysm2019 Canimkizim_Ebrar valla bilmiyorum ama sanırım 2 aya memeden kesicem 15 haftalık hamileyim nasıl uykum geliyor anlatamam ikinci bebek doğmadan gece uzun uykulara alışması gerek malum yalnız bakıcam ikisinede 😅
Canimkizim_Ebrar ADT hepsi böyle demekki Bende sadece benimki zannediyorum Allah yardımcımız olsun nasıl düzelticez orası sıkıntı
ADT Canimkizim_Ebrar uyku eğitimi düşünmedi değilim ama bilmiyorum bende çok yoruldum fiziksel olarakda aşırı geçiçek sabır ama sağlığımız elden gidiyor
Sevgilimmm Canimkizim_Ebrar ah bu ben. 10. Aya girdiği gün değişti. Bırakın bir saat üç saat boyunca besige koy kaldır koy kaldır. Çok zorlanıyor uyurken . Uyku danışmanı birine sordum gün icjnde iki uykuya düşürün dedi. Zaten iki uyku yaptığında da aynı şey oluyor. Ben çözemedim umarım siz çözersiniz