Eliiiif Aysu1998 doktor 6.ayda başlarız dedi alerjik bir bünyesi var gibi süt yumurta diyetindeyim şuan bu hafta belli olucak kızımda ben bişey yerken bakıyor sanki yicek gibi ama vermiyorum daha hiç bişey tek anne sütü onada doymuyormus gibi geliyor sanki bana ama doktor yeterli diyor anlamadım 🤷🏻♀️ ilk meyvelermi veriliyor
BalarisiYusra Aysu1998 bizde düzeltilmiş 5 aylığız ama kronolojik 6ay 5 günlük olduk bende yavaş yavaş tadımlara başladım püre olarak elma brokoli armut kendim mayaladığım yoğurdu verdim yedikçe yiyesi var sonra fazlasını kusuyo az veriyorum fazla vermiyorum bilerek ama küçük midesine çok geliyor heralde 😂🤣
Tuba Aysu1998 Merhaba, benimki 5,5 aylık oldu. havuç, balkabağı ve yaban havucu yedi şimdilik. Yarın da havuç ile patatesi karıştırıp vermeyi düşünüyorum 😇 meyveyi sebze tadımlıkları bitince vereceğim.
MotherQueen Elma püresi verdim bu gün ilk defa çokta sevdiği söylenemez öylesine yapmıştım zaten sırf merak 😁
hifaeymenadiyaman02 MotherQueen merhaba alakalı değil ama yifa ne demek? kızımın ismi hifa da merak ettim
Aysu1998 SSmeyye bebeğim mama içiyor az az da ek gıdaya başlamak ya tattırmakta bi sakınca yok diye düşünüyorum doktorumuzda az az verebilirsin dedi
MotherQueen hifaeymenadiyaman02 büyük oğlumun adı Yiğit küçüğüde Fatih 🌸 kısaltmasını koydum 🙈 bi anlamı yok yani ☺️
MotherQueen hifaeymenadiyaman02 anlamı nedir acaba bende kızınızın isminin anlamını merak ettm şimdi ☺️🙈
hifaeymenadiyaman02 MotherQueen 😆iyi o zaman.hifa hatun peygamber efendimizin kadın sahabesinin ismi sabreden kadın anlamında☺️hifa Betül ismi
Brcnndmr Benim oglum 5 aylik kontrole gittik doktor 6. Ayi beklememizi onerdi, 6. Ay da da sadece tadim var zaten neden herkes erken baslamiski
Timurunannesi Henüz ek gıdaya başlamadım. Ek gıda icin 180 günü doldurmasını bekliyorum. 6 ay dolmadan ek gıdaya başlamayı doğru bulmuyorum acikcasi
eylulnisa_20 Aysu1998 elma püresi verdim çok sevdi , yulaf verdim lor peyniri ile pek sevmedi , patates havuç verdim sevdi , kaşık maması veriyorum sütlü pirinçli bayılıyor ☺️ 5 ay 15 günlüğüz